Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 360-212-93

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
702TKHUY-SC
Out Of stock
Descriere
Rezistenta in exploatare este asigurata doar de piese de schimb care isi respecta statutul inscris in cartile lor tehnice. Realizat de un brand renumit, acest rulment butuc Dana Spicer 360-212-93 este produsul care aduce utilajului tau un plus de mobilitate si siguranta in exploatare. Si nu vorbim ca sa ne aflam in treaba. Ajunge doar sa dai o comanda sau sa ne vizitezi, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, in localitatea Jilava. Si nu vei mai avea nevoie de confirmari suplimentare!

Amanarile sunt bune uneori in alegerile de tip matrimonial ca… nah, nu alegi intotdeauna bine cand te arunci la prima care iese in cale. In business insa daca o tot amani, ramai pe margine. La ACN Piese Utilaje nu esti lasat sa gresesti. Toate produsele pe care le oferim spre vanzare sunt originale si beneficiaza de un certificat de garantie, pentru a nu avea parte de surprize neplacute si pentru a fi acoperit in cazul defectiunilor capatate in procesul de fabricatie. Mai mult, daca ai vreo intrebare suplimentara, ne poti suna oricand. Consultanta este gratuita!

Rulment butuc Dana Spicer 360-212-93 puternic si mobil, lucreaza abil
Rulmentul se monteaza intre capacul de butuc si fuzeta; rolul sau este de a prelua greutatea utilajului si de a asigura miscarea libera (in stare buna si in conditiile unui montaj corect). Odata cu rulmentii de butuc, se recomanda si inlocuirea simeringul de butuc. In acelasi timp, se recomanda schimbarea in pereche a rulmentilor uzati.

Esecurile nu au loc in activitatea ta…
… cata vreme suntem alaturi de tine cu competenta si produsele nostre. Atunci cand trebuie sa inlocuiesti o piesa uzata si nu stii exact cum ar trebui sa fie inlocuitoarea ei, e semn ca trebuie sa apelezi la noi. Nu te vom lasa alegi in necunostinta de cauza, lumea pieselor de schimb poate fi inselatoare. Iti vom deschide noi calea spre produsul compatibil! Alaturi de noi poti avea certitudinea unei alegeri perfecte. Serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 360-212-93 reprezinta o definitie demonstrata a calitatii. Pentru a-ti da un motiv suplimentar de a fi sigur de asta, te asiguram ca piesa beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica. Certificatul de garantie va fi, alaturi de factura, in colet.

Livrare
Comanda rulmentul butuc utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta cat de departe te afli.  Vei face plata dupa ce verifici continutul coletului. Altfel, te asteptam la sediul nostru situat la iesire din Bucuresti, de unde poti ridica piesa chiar in ziua cererii.

Montaj
Montajul unui rulment planetara iti poate da nenumarate batai de cap. Iar tu nu iti doresti asa ceva. Nu ai nici timp si nici nervi. Nici macar nu te pricepi cum se face. Vrei ca un profesionist sa se ocupe pentru tine? Apeleaza cu incredere la serviciul de montaj pe care ti-l oferim. Oriunde te afli prin tara noi putem sa iti trimitem un intreg service mobil. Nu trebuie decat sa ne soliciti suportul.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura