Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-5
Cod produs
RFHUTDXK-IA
Out Of stock
Descriere
De ce ti-ai luat buldoexcavator? Nu-i asa ca bratul lui este cel mai important in activitatea pe care o practici? Fara el, esti obligat sa stai pe margine si sa privesti in gol. Ori asta, nu-i o optiune. Alege patina telescopare Komatsu WB93R-5 din oferta noastra si te poti intoarce linistit la treaba. Componenta este o echivalenta de calitate, care va asigura o functionare corecta a bratului utilajului. Este fabricata din material foarte rezistent si este conceputa special pentru acest model de buldoexcavator.

Glisorul de care are nevoie utilajul tau are un pret foarte avantajos! Iti putem livra elementul in doar o zi lucratoare si este foarte usor de comandat. Fie alegi sa plasezi direct pe site comanda, fie suni un consultant ACN. Montajul se cade sa-l faci doar cu ajutorul unor persoane calificate! Alege-ne tot pe noi si iti vom face o oferta personalizata, plus ca vei depasi momentul acesta delicat mult mai repede si fara sa te deplasezi.

Patina telescopare Komatsu WB93R-5 - perfect compatibila cu buldoexcavatorul tau!

Bratul telescopic al utilajului este piesa centrala. Pana la urma de asta ti-ai luat buldoexcavator. Prin urmare, daca bratul nu este extins corect si nu iti poti exploata la maxim echipamentul, n-ai niciun avantaj. Patina telescopare asigura extensia corespunzatoare a bratului si o fixare ireprosabila a acestuia. Singura atentie pe care trebuie sa o acorzi este cea legata de montaj. El trebuie facut ca la carte! Altfel, bratul telescopic se va uza mult prea devreme.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura