Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Cod produs
G75RSE1Y-IA
Out Of stock
Descriere
Principalul motiv pentru care ti-ai luat buldoexcavator are legatura cu bratul, nu-i asa? Altfel, ti-ai fi putut lua foarte bine, precum celebrul Gica, masina mica. Pe un santier, buldoexcavatorul este util doar daca bratul sau este functional, asta-i clar! Patina telescopare Komatsu WB93R-2 din oferta noastra este foarte rezistenta la uzura pentru ca este fabricata dintr-un material special conceput sa reziste mult in timp. Performanta utilajului tau va creste substantial!

Pretul este foarte bun, iar livrarea produsului se face in 24 de ore de la plasarea comenzii. Poate ca ar fi mai bine sa iei legatura noi inainte de a incheia procedura de comanda. Iti putem oferi consultanta gratuita si te putem consilia in privinta produsului dorit si a intretinerii buldoexcavatorului. Daca esti interesat si de alte servicii pe care compania ACN Piese Utilaje le detine, unul dintre asistentii din departamentul tehnic iti poate prezenta fiecare serviciu in parte.

Patina telescopare Komatsu WB93R-2 - asigura fixarea bratului buldoexcavatorului!

Bratul utilajului trebuie telescopat cu usurinta si in deplina siguranta. Patina telescopare are rolul de a asigura extensia bratului si de a-l fixa corespunzator. Glisoarele trebuie reglate corect pentru a-si indeplini functia. Acest lucru il poti face doar intr-un service autorizat. Este important acest aspect pentru ca, in caz contrar, apar alte defectiuni, iar bratul telescopic se va uza prematur.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura