Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland B115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115
Cod produs
QBIZ50MN-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru ca te astepti la performanta in urma inlocuirii pieselor vechi si uzate, vei ramane placut suprins de eficienta pieselor de schimb din oferta noastra. Brida cardan fata New Holland B115 este un salut de bun venit in lumea produselor de calitate! Monteaz-o cu mare atentie si fixeaz-o cu ajutorul a doua suruburi. Brida cruce cardan se pozitioneaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Va permite functionarea perfecta a elementelor de transmisie.

Lupta nu se termina niciodata si nici investitiile nu se opresc! Vino la ACN Piese Utilaje si hai sa facem o strategie care sa te faca un invingator! Profita de miile de piese de calitate superioara care se gasesc deja in depozitul nostru. Promitem o livrare in cel mai scurt timp posibil, caci nu e vreme de pierdut asteptand sa-ti vina componenta necesara reparatiei. Cere sfaturi consilierilor nostri apeland serviciul de consultanta tehnica gratuita!

Brida cardan fata New Holland B115 - prezinta avantajele unei piese de exceptie!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B115 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura