Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 6640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 6640
Cod produs
4L8XD9NB-IA
Out Of stock
Descriere
E normal sa se mai strice cate ceva pe la utilaj, e firesc sa-si epuizeze si el resursele. Ajuta-l cu piese de calitate superioara! Acest rulment butuc tractor Ford 6640 din imagini este optiunea ideala pentru utilajul tau! Stii ceva? Este fabricat de celebrul Carraro, nu are cum sa nu-ti convina faptul ca vei face rost de o piesa originala. Reperul de calitate superioara este caracterizat prin eficienta ridicata si capacitate de a ajuta la functionarea corecta a grupului reductor. Cere-ne oferta incredibil de avantajoasa!

Rulmentul poate fi montat cu succes si pe tractorul Ford 6640O. Monteaza elementul pe puntea din spate a utilajului si acesta va asigura un transfer optim al greutatii catre roti. Mai sunt destule informatii care ti-ar prinde bine sa le stii. Le poti afla pe toate daca accesezi serviciul gratuit de consultanta tehnica. Departamentul tehnic este format dintr-o echipa de specialisti care detine toate cunostintele despre piesele de schimb si utilajele grele.

Rulment butuc tractor Ford 6640 - o piesa de schimb care rupe gura targului!

Un rulment este format dintr-un set de role cilindrice de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii. Butucul uneste roata de restul utilajului. Rolele sunt lubrifiate tot timpul. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci acestea se freaca unele de altele, se uzeaza, iar rulmentul nu mai are mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment butuc pentru tractor Ford 6640 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment butuc tractor Ford 6640 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura