Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 7610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 7610
Cod produs
46RTJEZP-IA
Out Of stock
Descriere
Alege un rulment butuc tractor Ford 7610 de calitate superioara! Cel pe care ti-l prezentam acum este original! Semnat de brand-ul Carraro si respectand cu sfintenie standardele de productie in vigoare, este alegerea ideala pentru echipamentul tau. Suntem mereu alaturi de tine si iti facem cele mai bune recomandari! Piesa aceasta joaca un rol esential in buna functionare a grupului reductor si este responsabila de transferul optim al greutatii catre rotile tractorului.

Daca alegi acest model din oferta noastra, iti garantam un adevarat succes. Componenta este extrem de rezistenta si fiabila. Rulmentul butuc se monteaza pe puntea din fata a tractorului. Monteaza acest model de rulment si pe tractorul Ford 7610O, este perfect compatibil. Cere-ne oferta si descopera repede tot ce te intereseaza. Cu ajutorul echipei noastre de la departamentul tehnic, vei lua cu siguranta cea mai buna decizie! Ia legatura cu noi!

Rulment butuc tractor Ford 7610 - nu mai ai de ales, comanda-l acum!

Rulmentii rotilor sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna - in special, pentru ca butucul, anvelopa si ansamblurile sa functioneze corespunzator. Rulmentii radiali cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare, iar in momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment butuc pentru tractor Ford 7610 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment butuc tractor Ford 7610 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura