Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 8340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 8340
Cod produs
3ZS09EQ4-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor Ford 8340 - cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Suntem siguri ca recomandarea noastra iti va placea enorm de mult! Avem incredere in piesele originale pe care le realizeaza Carraro in atelierele sale! Sunt cu adevarat demne de toata lauda. Acest rulment butuc se monteaza pe puntea din fata a utilajului si asigura functionarea grupului reductor. El este cel care se asigura de transferul optim al greutatii catre rotile tractorului si diminueaza frictiunea in timpul deplasarii!

Solicita o oferta si alege sa faci o investitie pe termen lung. Pretul avantajos si perioada foarte mica de asteptare pana intri in posesia piesei se numara printre avantaje. In 24 de ore piesa ajunge la destinatie si are certificatul de garantie alaturi. Eficienta ei este extrordinara, iar rezistenta in timp este foarte ridicata. Ca sa faci alegerea mai usor si sa fii sigur ca este exact ce are nevoie utilajul tau, iti oferim gratuit consultanta gratuita. Ne poti suna sau ne poti scrie direct pe site!

Rulment butuc tractor Ford 8340 - acum la un pret exceptional!

Rulmentii rotilor sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna - in special, pentru ca butucul, anvelopa si ansamblurile sa functioneze corespunzator. Rulmentii radiali cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare, iar in momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Acest rulment butuc pentru tractor Ford 8340 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment butuc tractor Ford 8340 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura