Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 8160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 8160
Cod produs
90UK2VEZ-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor Ford 8160 - il comanzi, il montezi, pleci la treaba! Piesa este originala si se fabrica in uzinele Carraro cu respectarea standardelor de productie in vigoare! Este extrem de bine prelucrata si atentia la fiecare detaliu ajuta la cresterea eficientei acesteia. Grupul reductor va functiona foarte bine cu ajutorul ei. Rulmentul butuc se monteaza pe puntea din fata a tractorului si va asigura un transfer optim al greutatii catre roti. Plaseaza comanda chiar acum direct pe site sau sunand la numerele de telefon afisate.

Piesa va ajunge la tine in decurs de o zi lucratoare si va avea alaturi si un certificat de garantie. Iti garantam ca utilajului tau ii va creste randamentul imediat ce vei face inlocuirea. Componenta prezinta rezistenta indelungata in timp pentru ca are in alcatuire un material de calitate superioara. Restul detaliilor care te intereseaza sunt usor de aflat daca vei intra in legatura cu unul dintre colegii nostri de la departamentul tehnic. El iti va oferi consultanta tehnica gratuita!

Rulment butuc tractor Ford 8160 - in 24 de ore il primesti la destinatia aleasa!

Un rulment defect va scoate zgomote mari in timp ce conducem utilajul, mai ales in momentul accelerarii. Daca directia care este mai slaba ca de obicei si utilajul trage intr-o parte, poate fi semnul unul rulment uzat. Rotirea anvelopelor in mod regulat poate ajuta la prevenirea uzurii - dar daca observi ca ai o uzura extrem de neuniforma, iti recomandam sa verifici rulmentii rotilor. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele alaturate, asadar ai face bine sa ai mare grija si sa-i schimbi la timp!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment butuc pentru tractor Ford 8160 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest rulment butuc tractor Ford 8160 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura