Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 7840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 7840
Cod produs
J5HFOPL6-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor Ford 7840 - nu mai astepta! Plaseaza comanda acum si maine vei avea piesa la destinatia aleasa! Monteaza piesa originala pe puntea din fata a tractorului si vei vedea ca alegerea ta a fost cea mai buna! Suntem de parere ca atunci cand alegi repere de origine, salvezi situatia si cresti performanta utilajului instantaneu. Produsul fabricat de Carraro face acest lucru pentru ca este prelucrat excelent si este foarte rezistent in timp. Eficienta se numara printre multiplele calitati pe care piesa le are!

Ne incredem in acest produs, iar recomandarile specialistilor ne asigura ca acest rulment butuc va asigura functionarea grupului reductor, iar transferul greutatii catre rotile tractorului se va face optim. Pretul de achizitie este incantator, iti poti permite un produs original fara sa faci o gaura in buget. Consultantii nostri te asteapta cu multe informatii, detalii si sfaturi despre piesele din oferte. Cere-le ajutorul si iti vor arata toate optiunile. Incearca-ne si serviciile pe care ti le-am pregatit!

Rulment butuc tractor Ford 7840 - il comanzi, il montezi, treci la treaba!

Un rulment este format dintr-un set de role cilindrice de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii. Butucul uneste roata de restul utilajului. Rolele sunt lubrifiate tot timpul. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci acestea se freaca unele de altele, se uzeaza, iar rulmentul nu mai are mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Acest rulment butuc pentru tractor Ford 7840 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment butuc tractor Ford 7840 pe care il doresti!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura