Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 4130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 4130
Cod produs
WR4MY29U-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc tractor Ford 4130 va asigura o functionare in conditii optime a grupului reductor. Nu va exista in niciun moment riscul de a-ti rezerva surprize neplacute prematur. Acest lucru se datoreaza faptului ca vorbim de o componenta de origine, fabricata in atelierele Carraro. Atentie la detalii, finete in realizarea produsului, prelucrare excelenta, ai totul! Merita sa plasezi comanda acum si sa te bucuri de avantajele pe care aceasta componenta le rezerva tractorului tau!

Monteaza acest rulment si pe tractoarele Ford 4130N sau Ford 4130NO. Este elementul care odata montat pe puntea din fata a utilajului, va asigura un transfer optim al greutatii catre roti. Rulmentul este esential in functionarea grupului reductor si nu trebuie sa treci cu vederea importanta calitatii acestuia. Alege-l pe cel din oferta noastra si vei fi incantat nu numai de cat de eficient este, ci si de pretul pe care ti l-am propus. Alte detalii poti afla daca accesezi consultanta tehnica gratuita.

Rulment butuc tractor Ford 4130 - intretine-ti utilajul cu o piesa originala!

Rotile au un rol esential in structura oricarui vehicul, fiind componentele prin intermediul carora se transmite forta furnizata de motor catre suprafata drumului. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta odata cu invartirea lor. Pentru minimalizarea frecarii sunt folosite niste piese speciale, numite rulmenti. Apa este dusmanul rulmentilor, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment butuc pentru tractor Ford 4130 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment butuc tractor Ford 4130 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura