Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 4830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 4830
Cod produs
BPWD3NFJ-IA
Out Of stock
Descriere
Te punem in legatura cu piese de schimb de calitate superioara si maxima fiabilitate. Avem un rulment butuc tractor Ford 4830 de calitate pe care ne dorim sa ti-l prezentam. Ne dorim acest lucru pentru ca este un reper original, semnat de Carraro. Totul este la superlativ cand vine vorba de aceasta componenta. Este realizata cu mare atentie la fiecare detaliu si este esential in functionarea optima a grupului reductor. Motiv pentru care, trebuie musai sa ceri oferta si sa plasezi comanda.

Daca detii tractoarele Ford 4830N sau Ford 4830O, poti monta cu succes acest rulment butuc. El se monteaza pe puntea din fata a tractorului si va asigura un transfer echilibrat al greutatii catre roti. Sunt detalii care fac diferenta, iar aceasta diferenta se vede in modul in care utilajul tau va functiona si va reusi sa tina piept solicitarilor si conditiilor grele la care il supui. Ne poti cere sfaturi despre intretinerea tractorului tau oricand. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi departamentul tehnic al companiei. Aici primesti consultanta tehnica gratuita.

Rulment butuc tractor Ford 4830 - din material de calitate superioara!

Un rulment este format dintr-un set de role cilindrice de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii. Butucul uneste roata de restul utilajului. Rolele sunt lubrifiate tot timpul. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci acestea se freaca unele de altele, se uzeaza, iar rulmentul nu mai are mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Rulment butuc pentru tractor Ford 4830 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest rulment butuc tractor Ford 4830 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura