Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 4630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 4630
Cod produs
DKQHG2TA-IA
Out Of stock
Descriere
Nu exista riscuri atunci cand apelezi la piese de origine, ca in cazul componentelor de schimb copiate. Un rulment butuc tractor Ford 4630 original, fabricat de Carraro nu te va dezamagi si isi va juca rolul foarte bine vreme indelungata. Fiind din material foarte rezistent, va asigura functionarea grupului reductor, iar transferul de greutate catre rotile tractorului se va face optim. Ne poti solicita oferta si toate detaliile daca ne suni sau ne scrii pe mail, Whatsapp sau direct pe site.

Compatibilitea rulmentului este perfecta si cu modelele de tractoare Ford 4630N, Ford 4630NO si Ford 4630O. Monteaza pe puntea din fata acest rulment si vei obtine eficienta maxima a utilajului in timpul deplasarii, caci frictiunea va fi redusa. Iti stam la dispozitie in toate zilele lucratoare daca doresti sa te ajutam si cu alte informatii legate de piese sau de utilaje. Avem foarte multe servicii care te pot ajuta in intretinerea utilajului. Contacteaza-ne!

Rulment butuc tractor Ford 4630 - optiunea ideala pentru utilajul tau!

Un rulment de roata este un set de bile de otel tinute impreuna intr-un inel metalic. In centrul rotilor, exista o bucata de metal goala, numita butuc. Rulmentii rotilor sunt fixati strans in interiorul acestui butuc si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Daca auzi zgomote ciudate ale rulmentilor la rulare, inseamna ca li se apropie sfarsitul. Cel mai des intalnit zgomot este cel asemanator cu frecarea a doua suprafete de metal cu asperitati.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest rulment butuc pentru tractor Ford 4630 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc tractor Ford 4630 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura