Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru motor Liebherr D924

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr D924
Cod produs
3D5S2X4N-AT
Out Of stock
Descriere
Te-a lasat pompa? Ehe, batranetiIe, ori poate ceva factori exteriori care au actionat incet dar sigur asupra ei pana ce n-a mai putut. Si uite asa a inceput sa se scurga lichidul, sa simti ca motorul e cam fierbinte si cam nervos. De-acum, gata, alta la rand! Aceasta pompa apa motor Liebherr D924 merita toata atentia ta, caci este o piesa impecabila, aidoma celei originale. Iti ofera rezistenta, fiabilitate si performanta indelungata, fara sa-ti goleasca buzunarele. Pompa aceasta este perfect compatibila si cu modelele Liebherr D924TE si T924TIE. Stai fara griji, nu va ceda cu una, cu doua. Pune-o la incercare!

Exploreaza oferta noastra de piese de schimb si consumabile pentru utilajele din constructii si cele din domeniul agricol. Ne-am dotat cu produse alese pe spranceana, caci nu facem rabat la calitate cu niciun chip. Si ne dorim sa-ti oferim o experienta interesanta si utila in periplul tau prin universul utilajelor. De aceea iti oferim si suport tehnic la fiecare pas, incat defectiunile vor disparea fara ca tu sa-ti mai storci creierii. Ne suni si gasim noi solutiile potrivite!

Pompa apa motor Liebherr D924 - un ajutor de nadejde!
O astfel de pompa apa motor Liebherr D924 are un rol foarte important in angrenajul motorului masinariei tale, caci este o componenta esentiala a sistemului de racire. Ea pompeaza lichidul de racire intre radiator si motor, prevenind supraincalzirea atat de nociva pentru motor. Il mentine la o temperatura optima, pentru o functionare impecabila. Pentru a-i prelungi durata de viata si a-i spori eficienta, iti recomandam sa folosesti si un antigel cat mai caliltativ, cu proprietati anticoroziune.

Ramai pe val cu parteneri de incredere!
Intelegem prea bine provocarile pe care le intampini in fiecare zi in lucrul cu utilajele. Ti-ar prinde bine sa ai la cine apela ori de cate ori te framanta o problema tehnica. Acum ai la cine, pentru ca iti oferim consultanta gratuita! Ai acces la solutii concrete, avizate, tintite pe nevoile utilajului tau. Fara pierdere de timp, fara alergatura, fara batai de cap. Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, pentru ca aceasta pompa de apa pentru motor Liebherr D924 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni de la data achizitiei . Desi rar se intampla sa fie nevoie sa apelezi la garantie, pastreaza totusi documentele pe care le regasesti in colet, sa fie acolo.

Stim cat de important este s-o ai cat mai rapid, sa iti poti relua apoi lucrul linistit. De aceea iti vom livra aceasta pompa apa motor Liebherr D924 in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Trebuei doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si va porni catre tine. Iar daca esti pe-aproape, poti veni sa o ridici si de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Desi nu pare mare scofala, montajul este deosebit de important pentru buna functionare a piesei. Daca iti pasa de investitia si de timpul tau, nu te incurca in lucrari de mantuiala, apeleaza la profesionisti. Un montaj prost facut va compromite piesa in cauza, dar si componentele conexe, n-are rost sa-ti asumi riscuri. Mizeaza pe calitate! De ai nevoie de o echipa profesionista, ti-o trimitem noi!

2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura