Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru buldozer Liebherr LR611

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr LR611
Cod produs
KZPCRUL1-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa Liebherr LR611 parte a gamei de top! Aceasta componenta de top este perfect compatibila si cu varianta Liebherr LR611M asa ca poti verifica, alaturi de consilierii nostri, astfel incat sa nu ai dubii la achizitie! Bun venit in lumea pompelor de apa pentru utilaje! Daca ai un vehicul si vrei sa te asiguri ca functioneaza la capacitate maxima, atunci trebuie sa alegi o pompa de apa de inalta calitate. Aceasta pompa asigura un flux constant de apa, menit a perfecta racirea motorului, indiferent de vreme sau de intensitatea lucrului la care este supus utilajul tau. Avem placerea sa iti prezentam o piesa remarcabila, atat prin durabilitatea ei, cat si prin fiabilitate! O astfel de pompa de apa vine sa schimbe lumea. Vine sa-ti arate ca, desi se cheama „piese de schimb”, asta nu inseamna ca ele nu pot fi extra-durabile!

Aceasta pompa de apa Liebherr LR611 este achizitia ideala!

Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum, si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune. O pompa de apa este o parte vitala a sistemului de racire al masinariei pe care o administrezi, care functioneaza pe acelasi principiu pe care il intalnesti si la masinile mici, de circulatie. Scopul sau principal este sa circule continuu lichidul de racire de la radiator la blocul motor al vehiculului pentru a preveni supraincalzirea.

Alaturi de tine, cu servicii extra!

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Aceasta pompa de apa performanta vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii!

O pompa de apa pentru buldozer Liebherr LR611 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Montajul nu este inca un detaliu! Este cea mai importanta operatiune. dupa alegerea componentei corecte, montajul va face diferenta intre succes si esec! Ia masuri corecte: asigura-te ca montajul piesei de schimb este realizat intocmai cu indicatiile producatorului!

Specificatii tehnice:

• Z=22
• 2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura