Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru buldozer Liebherr SR712

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr SR712
Cod produs
AP6MTJG9-RA
Out Of stock
Descriere
O pompa de apa buldozer Liebherr SR712 pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi, intr-un proces de recirculare. Si este musai ca buldozerul tau sa fie dotat cu o astfel de pompa! Doar nu vrei sa il lasi sa ruleze in timp ce sufera temperaturi infernale, nu? Vrei sa stii cum functioneaza pompa de apa? De ce ai avea tu, oare, nevoie de o astfel de componenta? De ce utilajul tau depinde de acest articol? Dar, mai ales, care dintre variantele de pe piata sunt compatibile si potrivite pentru buldozerul pe care il exploatezi? La toate aceste intrebari suntem aici sa raspundem! Si o facem gratuit, bucurosi de oaspeti, cum s-ar spune! Trebuie sa stii ca la majoritatea vehiculelor, motorul roteste centura pompei de apa, care roteste puntea pompei de apa. Acest procedeu evita supraincalzirea motorului. O astfel de pompa este 100% compatibila si se poate, asadar, monta si pe: Liebherr SR712BM!

Pompa de apa buldozer Liebherr SR712 este o componenta de top!

Aceasta pompa este ca un plaman neobsit care pompeaza oxigen catre intregul organism al utilajului tau! Iar noi te rugam sa iti privesti vehiculul ca pe un organism viu, cu nevoi specifice, cu necesar de piese de schimb, cu mentenanta facuta gong - la fix!

Piesele de schimb pentru utilaje fac toata diferenta!

Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Documente la zi?! Pai, cum altfel? Aceasta pompa de apa buldozer Liebherr SR712 vine alaturi de un certificat de garantie, astfel ca, timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca, la noi gasesti, non stop, doar accesorii de top!

Ce livrare nu da batai de cap? A noastra! Aceasta pompa de apa pentru buldozer Liebherr SR712 este produsul pe care il cauti! Serios si de calitate superioara, va oferi tot suportul pentru ca utilajul tau sa ruleze optim! Mai mult, trebuie sa stii ca noi colaboram cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine, in cel mai scurt timp!

Un montaj gresit poate face stricaciuni majore! De ce sa risti? Nu pune in pericol, nici utilajul, dar nici proaspata achizitie! Piesa ta de schimb trebuie sa fie montata asa cum zice manualul!

- Z=22

- 1 oring
Trimite mesaj
Din Gura in Gura