Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura galerie evacuare pentru motor Liebherr D924

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr D924
Cod produs
1ACSTZX8-DH
Out Of stock
Descriere
Motorul utilajului este exact ca un organism care inspira si expira. Dar, spre deosebire de om, motorul inspira aer amestecat cu combustibil si expira dioxid de carbon si alte gaze. Aceasta garnitura galerie evacuare motor Liebherr D924 impiedica patrunderea altor lichide. Piesa asat este musai sa o ai montata pe utilaj si cel mai important, sa nu fie uzata! Este compatibila si cu utilajele Liebherr D924TEA1, Liebherr D924TEA2, Liebherr D924TEX, Liebherr D924TIEA1, Liebherr D924TIEA2, Liebherr D924TIEA4 si Liebherr D924TIEX.

Aceasta piesa ajuta la dirijarea corecta a gazelor de evacuare provenite de la motorul utilajului tau. Asigura un mediu sigilat, pentru ca emisiile de gaze sa nu intreaca normele de mediu. Asadar, acest produs pe care il regasesti la ACN Piese Utilaje, isi indeplineste sarcina in mod responsabil. Comanda acum si descopera ce are de oferit utilajului tau! Fara aceasta garnitura, motorul tau nu va putea face fata cerintelor, scazandu-i astfel eficienta.

Garnitura galerie evacuare motor Liebherr D924 - un click si e doar a ta!
Tu stii cum functioneaza aceasta garnitura? Iti spunem noi! Functioneaza ca un dispozitiv de etansare mecanic. Are rolul de a umple spatiul dintre doua suprafete de contact, prevenind astfel scurgerea unor posibile lichide sau gaze. Stiind aceste informatii, gandeste-te ce s-ar putea intampla daca garnitura este uzata! De aceea e mai bine sa previi. Axeaza-te mereu pe piese de calitate, fiabile si profesionale. Apeleaza-ne cu incredere si impreuna reusim sa mergem mai departe! Daca se fabrica, o putem aduce!

Servicii premium la ACN Piese Utilaje!
Preluam problema ta si suntem gata sa intervenim cu cele mai inspirate variante. Vei fi surprins sa vezi ca echipa noastra de profesionisti are toti asii in maneca, pentru a remedia orice situatie. Nu glumim atunci cand spunem orice situatie, iar daca nu crezi, ai la dispozitie consultanta tehnica gratuita. Ia legatura cu noi si iti dovedim ca e adevarat, iar pentru noi, tu chiar contezi!

Livrare
Nu stim cum fac, dar curierii cu care colaboram, muta marfa mai repede decat ai crede! Aceasta garnitura galerie evacuare pentru motor Liebherr D924 este alegerea potrivita pentru utilajul tau si in doar 24 de ore, piesa poate fi a ta! Daca te afli prin Bucuresti sau prin apropiere, poti veni chiar tu sa-ti ridici piesa de la sediul nostru. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau depune o cerere, accesand piesa pe site-ul nostru.

Montaj
Nu te descurci la montaj? Nu-ti face grji, nu trebuie sa te pricepi la toate. Suntem aici pentru tine si iti punem la dispozitie persoane calificate, gata sa te scoata din incurcatura!

Specificatii tehnice

- Diametru al fiecareia din cele 4 gauri - 8,5mm
- Lungime x latime - 115 x 60mm
- Decupaj interior - 71x40mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura