Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Liebherr R942

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr R942
Cod produs
9UTD3ZYP-RA
Out Of stock
Descriere
O pompa de apa excavator Liebherr R942 este un articol de care depinde bunastarea excavatorului tau! Atunci cand exploatezi excavatorul, in interiorul acestuia au loc o groaza de situatii. Apa din radiator se incalzeste pe masura ce isi face drum prin motor. De aceea pompa de apa este un obiect de maxima importanta pentru masinaria pe care o administrezi! Motorul utilajului tau are nevoie de pompa de apa pentru a returna apa in radiator, unde se poate raci. In caz contrar, motorul vehiculului s-ar supraincalzi. Componenta noastra este compatibila si cu modelele Liebherr R942EW, Liebherr R942HD-S, Liebherr R942HD-SL, Liebherr R942HDS, Liebherr R942HDSL, Liebherr R942SL, Liebherr R942T ! La noi, gasesti cele mai bune pompe de apa pentru utilaje industriale, la cele mai bune preturi. Suntem mandri sa oferim produse de calitate superioara, care sunt eficiente si durabile, fara a face compromisuri in ceea ce priveste durabilitatea acestora. Daca esti interesat sa afli mai multe despre pompele noastre de apa, sau doresti sa plasezi o comanda, contacteaza-ne, iar unul dintre expertii nostri iti va sta la dispozitie pentru a-ti oferi consultanta si suportul necesar.

O pompa de apa excavator Liebherr R942 este articolul de top!

O astfel de componenta este vitala! Pompa de apa asigura fluxul apei in motor! Scopul acestei actiuni este de maxima importanta: reglarea temperaturii in motorul utilajului tau si evitarea supraincalzirii acestuia.

Serviciile conexe - suportul tau zilnic!

Consultanta gratuita este un indemn! Un indemn pe care il lansam catre o stare de bine! Acest serviciu ajuta deopotriva compania noastra, cat si clientii cu care colaboram. De ce spunem asta? Pentru ca, este la fel de important pentru noi ca tu sa ai acces la achizitii corecte si identificari pe masura, cat este important ca noi sa stim ca te servim just si prompt, aplicat nevoilor tale specifice! Doar asa colaborarea dintre noi prinde conturul unei povesti de succes!

Sigur ca ai nevoie de garantie! Garantia produselor achizitionate da o stare de liniste, siguranta si confort! O astfel de pompa de apa echivalenta vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O pompa de apa pentru excavator Liebherr R942 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Capitolul montaj este "ultimul, dar nu si cel din urma"! Mare atentie la aceasta etapa: ea te ridica, ea te poate cobora! Un montaj realizat la stadarde de top iti va prelungi durata de funcionare optima a utilajului tau! Renunta la improvizatii si la mesteri neseriosi! Acceseaza servicii de calitate, pentru o afacere care da roade!

Specificatii tehnice:

• Z=22
• 2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura