Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru motor Liebherr D916

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr D916
Cod produs
PLVOU0WK-RA
Out Of stock
Descriere
Stiai ca o astfel de pompa de apa motor Liebherr D916 este 100% compatibila si se poate, asadar, monta si pe: Liebherr D916T TI ? Iata un articol performant, de care masinaria ta are nevoie! Avem placerea sa iti propunem un produs de calitate superioara, pregatit pentru succes, realizat din cele mai bune materiale, pentru a asigura utilajului tau o buna functionare, indiferent de vreme! Pompa de apa asigura fluxul apei in motor, asa incat acesta sa isi poata regla temperatura, fiind, asadar, un produs indispensabil, fara de care utilajul tau nu ar putea rula! Este cu atat mai simplu sa alegi o piesa atunci cand ai toate informatiile despre aceasta! Mergi la sigur, cu manualul la purtator! Mai jos iti povestim si despre un super serviciu, lansat proaspat, pentru tine!

Pompa de apa motor Liebherr D916 este decizia inspirata!

Aceasta pompa de apa este ca un plaman neobsit care pompeaza oxigen catre intregul organism al utilajului tau! Iar noi te rugam sa iti privesti vehiculul ca pe un organism viu, cu nevoi specifice, cu necesar de piese de schimb, cu mentenanta facuta gong - la fix!

Ce bine e sa ne ai mereu alaturi!

Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, in fiecare zi! Pentru ca vrem sa aflam de reusita ta! Pentru ca vrem sa aflam ca utilajele tale iti sunt bine! Pentru ca vrem sa fii mereu bucuros de achizitiile facute! Pentru ca vorbim de mult mai mult decat "simple componente"! Pentru noi este un mod de viata!

Certificarea scrisa este o parte importanta a unei comenzi, iar la noi, ea vine la pachet! O pompa de apa motor Liebherr D916 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O pompa de apa pentru motor Liebherr D916 este cea mai faina alegere! Si, tot ce ai de facut pentru a o avea cat mai curand, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Iti sugeram sa nu apelezi la tertipuri sau imbarligaturi! Stii vorba cu „treaba romaneasca, las-o, ca merge asa!” Nu, nu si nu! Nu merge oricum. Totul are un scop precis si o regula clara. Intreaba un mecanic de cinci stele ce si cum.

- Z=22

- 1 oring
Trimite mesaj
Din Gura in Gura