Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru motor Liebherr D916

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr D916
Cod produs
6XHFD9M5-AT
Out Of stock
Descriere
Scurgerile lichidului de racire, impuritatile care il contamineaza ori urmele de rugina de pe suprafetele metalice sunt semne evidente ale deteriorarii pompei de apa. Din prima poate nu-ti dai seama cat de nasoala e situatia, dar cu timpul vei constata efectele nocive asupra motorului. Numai sa nu-l lasi sa ajunga in situatia de a scoate fum pe nari. O pompa noua trebuie sa fie una cat mai rezistenta, de cea mai buna calitate. Iti recomandam aceasta pompa apa motor Liebherr D916 impecabila, o excelenta alternativa a celei originale la un pret super bun! Sa ne-ntelegem, doar pretul e jos, calitatea e sus! Compatibila si cu Liebherr D916T.

Orice problema sau dilema tehnica ai avea, cu aliati de incredere totul devine mult mai simplu. Gasesti la noi solutiile prompte si raspunsurile concrete pe care le cauti. Fara sa-ti consumi energia, fara sa mai pierzi timp. Suna-ne! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor care iti vor furniza informatii pretioase, adaptate particularitatilor utilajului tau.

Pompa apa motor Liebherr D916 - un ajutor de nadejde!
O astfel de pompa apa motor Liebherr D916 are un rol foarte important in angrenajul motorului masinariei tale, caci este o componenta esentiala a sistemului de racire. Ea pompeaza lichidul de racire intre radiator si motor, prevenind supraincalzirea atat de nociva pentru motor. Il mentine la o temperatura optima, pentru o functionare impecabila. Pentru a-i prelungi durata de viata si a-i spori eficienta, iti recomandam sa folosesti si un antigel cat mai caliltativ, cu proprietati anticoroziune.

Ramai pe val cu parteneri de incredere!
Intelegem prea bine provocarile pe care le intampini in fiecare zi in lucrul cu utilajele. Ti-ar prinde bine sa ai la cine apela ori de cate ori te framanta o problema tehnica. Acum ai la cine, pentru ca iti oferim consultanta gratuita! Ai acces la solutii concrete, avizate, tintite pe nevoile utilajului tau. Fara pierdere de timp, fara alergatura, fara batai de cap. Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, pentru ca aceasta pompa de apa pentru motor Liebherr D916 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni de la data achizitiei . Desi rar se intampla sa fie nevoie sa apelezi la garantie, pastreaza totusi documentele pe care le regasesti in colet, sa fie acolo.

Stim cat de important este s-o ai cat mai rapid, sa iti poti relua apoi lucrul linistit. De aceea iti vom livra aceasta pompa apa motor Liebherr D916 in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si va porni catre tine. Iar daca esti pe-aproape, poti veni sa o ridici si de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Desi nu pare mare scofala, montajul este deosebit de important pentru buna functionare a piesei. Daca iti pasa de investitia si de timpul tau, nu te incurca in lucrari de mantuiala, apeleaza la profesionisti. Un montaj prost facut va compromite piesa in cauza, dar si componentele conexe, n-are rost sa-ti asumi riscuri. Mizeaza pe calitate! De ai nevoie de o echipa profesionista, ti-o trimitem noi!

2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura