Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru motor Liebherr D914

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr D914
Cod produs
R1QEMZUF-AT
Out Of stock
Descriere
Cum ti-l intretii, asa il ai! Motorul este miezul, daca el se imbolnaveste, nu-ti mai poti folosi masinaria. Fara o pompa de apa perfect functionala, il cuprinde febra, caci lichidul de racire nu mai circula eficient sau chiar se scurge. Nu-l lasa sa sufere, ofera-i terapia de care are nevoie. Aceasta pompa apa motor Liebherr D914 este alegerea ideala, caci este super rezistenta si fiabila. Iti racoreste rapid si eficient motorul, infruntand cu brio conditiile severe de lucru. Este o alternativa excelenta a celei originale, fiind fabricata la cele mai inalte standarde, din materiale de calitate superioara. Se poate monta si pe modelele Liebherr D914T si D914TI.  

Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune, te poti baza pe noi. Te sustinem in aceasta lupta cu arme de cea mai buna calitate. Avem si piesele de care ai nevoie, dar si expertii pregatiti sa intervina. Ca sa n-o dai din colt in colt in cautarea solutiei potrivite, suna-ne! Vei primi informatii pretioase privind nevoile utilajului tau. Ba chiar te putem ajuta si in privinta montajului sau a interventiilor tehnice pe care le ai de facut.

Pompa apa motor Liebherr D914 - un ajutor de nadejde!
O astfel de pompa apa motor Liebherr D914 are un rol foarte important in angrenajul motorului masinariei tale, caci este o componenta esentiala a sistemului de racire. Ea pompeaza lichidul de racire intre radiator si motor, prevenind supraincalzirea atat de nociva pentru motor. Il mentine la o temperatura optima, pentru o functionare impecabila. Pentru a-i prelungi durata de viata si a-i spori eficienta, iti recomandam sa folosesti si un antigel cat mai caliltativ, cu proprietati anticoroziune.

Ramai pe val cu parteneri de incredere!
Intelegem prea bine provocarile pe care le intampini in fiecare zi in lucrul cu utilajele. Ti-ar prinde bine sa ai la cine apela ori de cate ori te framanta o problema tehnica. Acum ai la cine, pentru ca iti oferim consultanta gratuita! Ai acces la solutii concrete, avizate, tintite pe nevoile utilajului tau. Fara pierdere de timp, fara alergatura, fara batai de cap. Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, pentru ca aceasta pompa de apa pentru motor Liebherr D914 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni de la data achizitiei . Desi rar se intampla sa fie nevoie sa apelezi la garantie, pastreaza totusi documentele pe care le regasesti in colet, sa fie acolo.

Stim cat de important este s-o ai cat mai rapid, sa iti poti relua apoi lucrul linistit. De aceea iti vom livra aceasta pompa apa motor Liebherr D914 in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Trebuei doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si va porni catre tine. Iar daca esti pe-aproape, poti veni sa o ridici si de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Desi nu pare mare scofala, montajul este deosebit de important pentru buna functionare a piesei. Daca iti pasa de investitia si de timpul tau, nu te incurca in lucrari de mantuiala, apeleaza la profesionisti. Un montaj prost facut va compromite piesa in cauza, dar si componentele conexe, n-are rost sa-ti asumi riscuri. Mizeaza pe calitate! De ai nevoie de o echipa profesionista, ti-o trimitem noi!

2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura