Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura galerie evacuare pentru motor Liebherr D914

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr D914
Cod produs
2CQ8K3AP-DH
Out Of stock
Descriere
Aceasta garnitura galerie evacuare motor Liebherr D914 compatibila si cu modelele Liebherr D914T si Liebherr D914TI este perfecta pentru tine! Nici nu are rost sa mai cauti in alta parte, caci la noi gasesti tot ceea ce ai nevoie. Ti-ai achizitionat o piesa, ai montat-o si dupa cateva zile s-a defectat? Uita de asta! La ACN Piese Utilaje nu se va intampla asa ceva niciodata. Comercializam piese doar de calitate, iar experienta pe care am dobandit-o in 8 ani, se oglindeste in performantele noastre. Cu produsele noastre, aduci un plus de valoare utilajului tau!

Creste-ti productivitatea ajutandu-te de aceste piese. Lucurile de calitate inca mai exista, inca se mai fabrica. Beneficiaza de serviciile noastre si lasa-te purtat de val! Cu produsele ACN Piese Utilaje nu ai cum sa dai gres. Fara aceasta garnitura, motorul tau nu va mai face fata cerintelor. Atat tu, cat si noi, vrem ce e mai bun pentru utilajul tau si pentru asta suntem la dispozitia ta. Daca un anumit aspect ti se poate parea complicat, expertii nostri sunt pregatiti sa te lamureasca, sa faca lumina!

Garnitura galerie evacuare motor Liebherr D914 - cum functioneaza?
Tu stii cum functioneaza aceasta garnitura? Iti spunem noi! Functioneaza ca un dispozitiv de etansare mecanic. Are rolul de a umple spatiul dintre doua suprafete de contact, prevenind astfel scurgerea unor posibile lichide sau gaze. Stiind aceste informatii, gandeste-te ce s-ar putea intampla daca garnitura este uzata! De aceea e mai bine sa previi. Axeaza-te mereu pe piese de calitate, fiabile si profesionale. Apeleaza-ne cu incredere si impreuna reusim sa mergem mai departe! Daca se fabrica, o putem aduce!

Impreuna reusim!
Suntem cei mai bucurosi atunci cand iti putem fi de folos. Fie ca iti oferim sfaturi, fie ghidare spre achizitionarea produsului, iti suntem recunoscatori ca de pe toata piata, noi suntem alegerea ta! Astfel noi te rasplatim prin serviciul de consultanta gratuita, de care poti beneficia chiar acum! Asteptam cu nerabdare sa interactionam eficient pentru solutionarea tuturor nevoilor tale!

Livrare
Doar 24 de ore te despart de piesa visurilor tale! Grabeste-te si comanda chiar acum aceasta garnitura galerie evacuare pentru motor Liebherr D914 direct din depozitul nostru. Simplu si rapid! Folosind datele noastre de contact, te putem ajuta sa intri in posesia piesei in cel mai scurt timp posibil.

Montaj
Lasa-te pe mana unor profesionisti! Nu e de ajuns sa ai cele mai bune piese, daca manopera lasa de dorit. Alege persoane calificate in domeniul mecanicii. O piesa montata corect este o investitie asigurata!

Specificatii tehnice

- Diametru al fiecareia din cele 4 gauri - 8,5mm
- Lungime x latime - 115 x 60mm
- Decupaj interior - 71x40mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura