Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Challenger 6300166M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger 6300166M1
Cod produs
SDL0WC5N-IA
Out Of stock
Descriere
Aseara ti-ai luat rulmenti, acu te vad fara ei… Pai daca nu cumperi de calitate, vezi ce-ai patit? Comanda un rulment butuc Challenger 6300166M1 de calitate superioara si scapi de corvoada vizitelor la mecanic si de banii pierduti in zadar. Achizitionarea de piese de schimb trebuie sa porneasca altfel, nu de la cat costa, ci de la cat de bune sunt! Acest rulment este fabricat de atelierele Carraro si este o piesa remarcabila, caracterizata prin eficienta crescuta!

Prin comandarea acestei componente, te asiguri ca utilajul tau va da randamentul scontat si va reusi sa-si duca la capat responsabilitatile. Oferta propusa de noi are un pret de bun-simt, iar asta face achizitia profitabila! Fie ca este o intrebare, fie ca sunt mii de intrebari care zumzaie in jurul tau legate de intretinerea utilajului tau, la noi se gasesc raspunsuri si solutii! Trebuie sa ne suni sau sa ne scrii. Va fi simplu sa punem tara la cale impreuna si sa facem ca utilajul tau sa fie cel mai bun!

Rulment butuc Challenger 6300166M1 - cere o oferta!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment butuc Challenger 6300166M1 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment butuc Challenger 6300166M1 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura