Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Challenger MT335B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger MT335B
Cod produs
B8EOPR4G-IA
Out Of stock
Descriere
Gandeste, gandeste, gandeste! Care piesa se vrea inlocuita? Gata, ne-am prins, stim exact ce componenta sa iti recomandam! Un rulment butuc tractor Challenger MT335B este perfect pentru utilajul tau! Creste performantele echipamentului din prima clipa dupa inlocuire. Piesa este originala, iar fabricantul, nimeni altul decat Carraro, a facut o treaba de milioane! Prelucrarea excelenta a componentei duce la cresterea rezistentei sale in timp. Cere o oferta consultantilor nostri!

Cu ajutorul nostru poti incepe in sfarsit sa iti intretii corespunzator tractorul. Monteaza-i acest rulment pe puntea din fata si vei vedea ce rezultate uimitoare vor fi. Eficienta utilajului creste vizibil! Asta se va datora faptului ca piesa va ajuta la functionarea corecta a grupului reductor. Tot ea va asigura si un transfer optim al greutatii catre rotile tractorului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii! Daca mai doresti sa ne intrebi ceva, suna sau scrie-ne pe mail, Whatsapp sau direct pe site! Rezolvam orice problema tehnica ai avea!

Rulment butuc tractor Challenger MT335B - cel mai tare de pe piata, produs original!

Un rulment defect va scoate zgomote mari in timp ce conducem utilajul, mai ales in momentul accelerarii. Daca directia care este mai slaba ca de obicei si utilajul trage intr-o parte, poate fi semnul unul rulment uzat. Rotirea anvelopelor in mod regulat poate ajuta la prevenirea uzurii - dar daca observi ca ai o uzura extrem de neuniforma, iti recomandam sa verifici rulmentii rotilor. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele alaturate, asadar ai face bine sa ai mare grija si sa-i schimbi la timp!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest rulment butuc pentru tractor Challenger MT335B va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment butuc tractor Challenger MT335B pe care il doresti!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura