Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Challenger MT325B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger MT325B
Cod produs
PX1SQVJR-IA
Out Of stock
Descriere
Exploreaza piesele de schimb din catalogul nostru si achizitioneaz-o pe cea care iti face cu ochiul! Se pare ca acest rulment butuc tractor Challenger MT325B te-a prins in mreje. Era de asteptat pentru ca este o piesa originala, de calitate superioara. Este evident ca cei de la Carraro au scos un nou produs de top, realizat din cel mai durabil material. Obtii rezistenta maxima si eficienta pe masura. Rulmentul butuc se monteaza pe puntea din fata a utilajului si contribuie la functionarea corecta a grupului reductor!

Suntem la dispozitia ta si te asteptam cu mare drag sa ne contactezi. Toate informatiile de care ai nevoie le poti gasi la consultantii nostri tehnici. Totul despre piese si utilaje. Este locul perfect pentru a gasi solutia tehnica potrivita echipamentului tau. Cere oferta si afla toate detaliile, apoi plaseaza cu incredere comanda! Iti oferim consultanta gratuita si servicii de service sau mentenanta personalizata! Trebuie sa ne contactezi telefonic sau direct pe site!

Rulment butuc tractor Challenger MT325B - componenta pe care ti-o recomandam!

Un rulment este format dintr-un set de role cilindrice de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii. Butucul uneste roata de restul utilajului. Rolele sunt lubrifiate tot timpul. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci acestea se freaca unele de altele, se uzeaza, iar rulmentul nu mai are mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment butuc pentru tractor Challenger MT325B se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc tractor Challenger MT325B si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura