Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru combina Volvo M800

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo M800
Cod produs
VULRTJWG-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare combina Volvo M800 isi propune sa faca din utilajul tau cel mai performant echipament greu! Si va reusi pentru ca detine calitati extraordinare. Este foarte eficienta pentru ca producatorul european a avut grija sa-i ofere materiale de buna calitate in compozitie. Pompa mecanica, actionata de axul cu came, poate lua locul celei originale. Nu vei sesiza diferenta decat la pret. Pompa de oferta noastra este clar mai avantajoasa pentru ca noi suntem si importatori directi ai acestui model.

Cere repede o oferta si descopera si alte detalii! Noi iti mai dam cateva detalii. Cel mai important este ca nu se va livra doar pompa, ci si o garnitura. Te vei folosi de acest element pentru a face etansarea dintre corpul pompei si blocul motor. Ii poti comanda si un filtru de motorina tot acum. Acesta ii va prelungi functionarea optima si va ajuta intreg sistemul de alimentare cu combustibil. Doresti sa primesti sfaturi despre intretinerea combinei si despre piesele de schimb de care aceasta are nevoie? Contacteaza serviciul gratuit de consultanta tehnica!

Pompa de alimentare combina Volvo M800 - pentru ca e importanta calitatea!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru combina Volvo M800 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare combina Volvo M800 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura