Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru combina Arbos

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Arbos
Cod produs
YNC504SD-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare combina Arbos iti asigura performanta remarcabila a utilajului! Combina ta are nevoie de piese de schimb de calitate si noi suntem locul potrivit de unde le poti achizitiona. Suntem convinsi ca piesa din oferta noastra iti va atrage atentia prin calitatile tehnice pe care le prezinta. De departe se poate remarca faptul ca este alcatuita din materiale rezistente si de foarte buna calitate. Producatorul sau este european si s-a ingrijit ca produsul final sa fie o alternativa de succes a originalului. Pompa de motorina este actionata de axul cu came.

Noi iti recomandam sa achizitionezi si un filtru de combustibil nou pe care sa-l schimbi odata cu pompa. Este foarte important sa fii atent la toate detaliile. Si ar fi pacat sa nu comanzi de la noi si filtrul, caci este si el in ofertele noastre de consumabile. Va fi mult mai rentabil sa le acizitionezi impreuna. Iar in pretul pompei, sa stii ca ai inclus si un o-ring ce etansaseaza pompa de blocul motor. Daca mai doresti informatii suplimentare sau un sfat care sa te ajute sa-ti intretii corect combina, te asteptam la noi cu serviciul gratuit de consultanta! Apeleaza-ne!

Pompa de alimentare combina Arbos - iti va fi livrata foarte repede!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare pentru combina Arbos este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare combina Arbos ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura