Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru combina Epple Buxbaum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Epple Buxbaum
Cod produs
S3JZRK9C-IA
Out Of stock
Descriere
Ce sa mai, esti catranit rau azi? Ce-ai, sa fie pompa de combustibil de vina? Pompa de alimentare combina Epple Buxbaum te va scoate din stare si pe tie si pe utilaj. Tie iti spunem ca scapi ieftin, este la oferta promotionala si ai si garnitura inclusa in pret. Ea te ajuta sa definitivezi inlocuirea si sa etansezi corpul pompei de blocul motor. Acum trecem la utilaj, caci el trebuie sa stie ce il asteapta de acum inainte. Ii dam o pompa mecanica, actionata de axul cu came. Il linistim si ii spunem ca este o piesa buna, de incredere, fabricata in UE. Are cele mai bune materiale in componenta!

Il va ajuta sa fie eficient, sa performeze timp indelungat fara sa se mai poticneasca! Isi va face treaba cu elan, chef, voie bune, caci nimic nu va mai sta in calea randamentului sau maxim. Va asteptam pe amandoi sa cere-ti ajutorul consultantei tehnice. Va oferim amandurora un serviciu gratuit de asistenta tehnica prin care va vom sfatui si va vom arata moduri prin care activitatea voastra sa devina mai productiva! Hai, amandoi la ACN Piese Utilaje, se face consiliu!

Pompa de alimentare combina Epple Buxbaum - ai garnitura bonus!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de alimentare pentru combina Epple Buxbaum are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Pompa de alimentare combina Epple Buxbaum va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura