Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-182

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
01QFT3YH-SC
Out Of stock
Descriere
Efortul constant cu care utilajul tau isi indeplineste lucrarile depinde foarte mult de calitatea sistemului de transmisie care asigura o deplasare corecta si o mobilitate maxima. Iar operatorul trebuie sa stie in orice moment daca s-a schimbat ceva in statusul din sistem. Dupa temperatura, dupa miros, dupa raspunsul la comenzi. Utilajul trebuie sa lucreze fara sincope. De aceea, foarte important este acest rulment butuc Dana Spicer 112-182 care il ajuta la nevoie. Doar astfel ziua de lucru se va incheia cu satisfactia obiectivelor atinse.

Performanta trebuie sa fie calitatea numarul 1 a afacerii tale. Este o obligatie la care nu ai voie sa renunti niciun moment. Este precum Cristina Neagu la echipa nationala de handbal feminin. Este precum cartoful prajit din meniul zilnic al unui belgian. Este ca  Liam Neason pentru filmele de actiune. Si putem continua oricat ca sa te convingem ca poti avea succes in afaceri doar daca respecti doua reguli imuabile : iti asiguri un parc auto performant si iti alegi o firma serioasa de suport pe partea de piese de schimb, consumabile si unelte. Punctul 1 il rezolvi tu, punctul 2 il rezolvam noi. SUCCES!

Rulment butuc Dana Spicer 112-182 nu-l alegi tu pe el, te alege el pe tine
Exista diferite motive care duc la defectarea prematura a rulmentilor. Unul dintre ele este instalarea lor gresita, prin folosirea unor scule contondente, cum ar fi ciocanul. Desi este recomandabil ca rulmentul sa nu fie lovit direct cu obiecte dure, unii mecanici amatori folosesc aceasta metoda riscand sa distruga camasa exterioara si interioara a piesei. Tot in aceasta privinta pot aparea defectiuni atunci cand, la montarea pieselor din ansamblul caii de rulare, se folosesc accesorii vechi, ce duc la o incarcare suplimentara a rulmentului.

Freeze!
Put the gun down! I I said, put the gun down! Stiti filmele politiste in care infractorul este surprins si nu mai are nicio scapare? Asa se va intampla si cu infractorul defectiune utilaj daca apelati la specialistii nostri.  Sunt cei mai buni detectivi tehnici din tara. Atat de buni incat nu doar ca pun stricaciunile mecanice in catuse dar va si invata tot ce trebuie ca sa va feriti de ele. Adica:  o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; sunt in regula cu toate. Facem ordine pe strazile bunei functionari.

Garantie
Aceasta rulment butuc Dana Spicer 112-182 este un produs de cea buna de calitate, iar garantia de 6 luni oferita de producator este foarte corect stipulata in certificatul de garantie livrat in colet, impreuna cu factura si produsul. Nu vor fi probleme. Esti acoperit.

Livrare
Modalitatea de livrare si plata pentru acest produs o poti afla daca utilizezi datele din contact. In functie de dimensiunile piesei comandate, varintele cele mai bunee sunt: livrarea prin curier cu plata ramburs si cu verificarea prealabila a coletului sau ridicarea directa de la sediul firmei, foarte aproape de Bucuresti. Pentru noi, cea mai buna alegere este aceea care este pentru tine cea mai buna alegere.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montajul rulmentului sau pentru alte situatii in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita unul bun prin noi. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia repede si sigur orice defectiune a utilajului, acolo unde se afla. Ei detin sculele specifice acestui tip de reparatie sau revizie. Mergi pe mana noastra.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura