Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru combina Massey Ferguson 16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 16
Cod produs
OGMQX4EL-IA
Out Of stock
Descriere
Procurarea pieselor de schimb de calitate si ofertele promotionale fac parte din activitatea noastra de zi cu zi. Ne ingrijim sa-ti aducem mereu piese de calitate superioara si facem tot posibilul sa tinem preturile in frau ca sa iti fie cat mai bine. Asa am procedat si cu pompa de alimentare Massey Ferguson 16 din oferta noastra. Suntem importatori directi, iar asta ne permite sa practicam un cost mult mai redus al pompei mecanice, actionate de axul cu came. Ba iti includem si garnitura de etansare dintre pompa si blocul motor.

Credem ca am ales acest model de pompa de combustibil foarte bine. In primul rand pentru ca provine din Europa, locul in care standardele de calitate se respecta cu adevarat. Apoi, avem convingerea clara ca producatorul renumit de piese aftermarket foloseste materiale excelente, care permit inlocuirea originalului cu succes. Eficienta si rezistenta in timp sunt garantate. Iar daca schimbi si filtrul de motorina, nu faci decat sa-i prelungesti si mai mult perioada de functionare!

Pompa de alimentare Massey Ferguson 16 - suntem siguri ca apreciezi oferta noastra!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare pentru combina Massey Ferguson 16 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare Massey Ferguson 16 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura