Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF375

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF375
Cod produs
5SEUX3W8-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Massey Ferguson MF375 este o piesa de schimb care prezinta aceleasi calitati ca cea originala si este o optiune viabila in cazul in care intampini probleme la sistemul de alimentare cu combustibil. Pompa mecanica este actionata de axul cu came si este fabricata in Uniunea Europeana. Cu siguranta faptul ca standardele de calitate sunt respectate constribuie la eficienta de care ea este capabila sa dea dovada. Piesa se livreaza si cu o garnitura. Ea te ajuta sa etansezi perfect corpul pompei de blocul motor.

Pentru ca doar impreuna vom putea face schimbari in bine tractorului tau, vei avea alaturi oameni cu pofta de piese si utilaje, care iti vor da sfaturi si te vor motiva sa-ti intretii corect tractorul. Suntem mai mult decat incantati sa-ti aducem piesele de care ai nevoie. Si la fel de incantati sa-ti dam sfaturi ca cel care urmeaza. Pentru a prelungi perioada de functionare a pompei, inlocuieste filtrul de motorina tot acum. Consultanta este gratuita mereu, ne poti suna ca sa stam de vorba despre tot ce te intereseaza!

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF375 - si ai un tractor activ!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF375 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Massey Ferguson MF375 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura