Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 184

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 184
Cod produs
P0DR6UNB-IA
Out Of stock
Descriere
Ofertele noastre la piese de schimb sunt aici ca sa iti faca viata mai usoara. Ai de unde alege si, indiferent ce piesa alegi si cat costa, tot de calitate superioara este. Pompa de alimentare Massey Ferguson 184 imbina pret si calitate intr-un mod tare avantajos. Pretul scazut se datoareaza faptului ca ACN este prim importator, iar piesa este o varianta alternativa a originalului. Calitatea superioara provine de la grija pe care producatorul european a avut-o in a folosi doar materiale rezistente.

Pompa de combustibil obtinuta te uimeste prin eficienta si capacitatea de a performa in cele mai grele conditii. Ea este mecanica, o actioneaza axul cu came. Tractoarele Massey Ferguson 184F si Massey Ferguson 184S pot beneficia de calitatile acestei piese pentru ca sunt perfect compatibile. Cere o oferta si plaseaza comanda! Livrarea se face in 24 de ore si in pachet va fi si o garnitura. Ea este folosita la etansarea dintre corpul pompei si blocul motor.

Pompa de alimentare Massey Ferguson 184 - beneficiaza de pret promotional!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 184 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Massey Ferguson 184 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura