Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Case CX240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CX240
Cod produs
DPWTU0SL-AT
Out Of stock
Descriere
Cand constati pierderi de antigel, cel mai probabil s-a uzat garnitura pompei de apa si astfel s-a dus cu etansarea in sistemul de racire al motorului. Vrei nu vrei, ca sa nu-ti compromiti motorul, inlocuieste cat mai rapid pompa avariata. Iti recomandam aceasta pompa apa excavator Case CX240 super fiabila si rezistenta. Este o varianta impecabila a celei originale, capabila de performanta pe termen lung. Calitatea poate fi mai accesibila decat credeai, caci pretul sau este foarte prietenos cu buzunarul tau.

Iar de mai ai nevoie de vreo piesa de schimb sau de un fluid de care utilajul tau nu se poate lipsi, acum stii unde ne gasesti. Si o sa gasesti la noi produse de cea mai buna calitate pentru masinaria ta. Arunca o privire sau mai multe pe site, iar de vrei indrumare, se rezolva. Echipa noastra de specialisti isi pune la bataie toata priceperea si cunostintele pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii. Afla tot ce vrei sa stii despre nevoile utilajului tau cu un simplu apel telefonic. Vei economisi si timp, si bani!

Pompa apa excavator Case CX2402 - calitate superioara pentru performanta indelungata!
Daca pompa nu functioneaza in parametri optimi, nu se mai racoreste cum ar trebui. De motor ziceam. Pentru ca aceasta pompa apa excavator Case CX240 are misiunea de a asigura racirea motorului, ceea ce o face deosebit de importanta in arhitectura masinariei tale. Este esential sa folosesti si un lichid de racire de cea mai buna calitate, cu proprietati anticoroziune, ca totul sa mearga brici. Pentru o functionare impecabila, pune calitatea pe primul loc!

Cand dai de greu, aici suntem!
Apeleaza cu incredere la noi ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune si nu stii cum s-o scoti la capat. Sau cand nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese cu utilajul tau. Sau orice alta nelamurire ai avea in privinta intretinerii masinariei tale. Decat sa-ti prinzi urechile sau sa risti o achizitie nepotrivita, mai bine ne intrebi. Nu te costa nimic, pentru ca iti oferim consultanta gratuita. Contacteaza-ne, e simplu!

Comanda cu incredere, aceasta pompa de apa pentru excavator Case CX240 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni pentru defecte de fabricatie. Chiar daca astfel de situatii apar extrem de rar, pastreaza totusi certificatul de garantie si factura pe care le vei gasi in interiorul coletului.

Stim cat de mult conteaza sa primesti piesa cat mai rapid, caci timpul te preseaza. Iti livram aceasta pompa apa excavator Case CX240 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara, Suna-ne sau solicita o oferta online si-o punem la drum. Sau, daca-ti este la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei.

De mainile pricepute care-o monteaza depind performantele ulterioare ale oricarei componente a utilajului tau. De aceea este esential sa apelezi la persoane specializate, care stiu exact ce au de facut si ce aspecte trebuie neaparat bifate ca totul sa functioneze in parametri optimi. Asa te asiguri ca problema este complet rezolvata, iar investitia facuta nu se iroseste inutil.

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura