Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Case CX230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CX230
Cod produs
3SA580MQ-AT
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa este indispensabila motorului tau, caci ea este cea care regleaza temperatura la nivelul motorului. De aceea este esential ca ea sa fie in perfecta stare de functionare. Cand da semne de uzura, nici motorului masinariei tale nu-i este deloc bine.  Aceasta pompa apa excavator Case CX230 care ti-a facut cu ochiul este o alternativa excelenta a celei originale, caci este o componenta de inalta calitate, extrem de rezistenta si de fiabila. Vine la pachet si cu garnitura aceea care e foarte probabil sa fi cedat la cea veche. Prelungeste-i durata de functionare folosind un antigel de cea mai buna calitate.

Iar daca vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Avem o sumedenie de informatii pretioase pe care le vom sintetiza pentru a-ti transmite esenta. Sau ne putem intinde la discutii, cum doresti. Important este sa faci ceea ce este necesar pentru a-ti mentine utilajul in parametri optimi vreme indelungata. Suna-ne! Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Pompa apa excavator Case CX230 - calitate superioara pentru performanta indelungata!
Daca pompa nu functioneaza in parametri optimi, nu se mai racoreste cum ar trebui. De motor ziceam. Pentru ca aceasta pompa apa excavator Case CX230 are misiunea de a asigura racirea motorului, ceea ce o face deosebit de importanta in arhitectura masinariei tale. Este esential sa folosesti si un lichid de racire de cea mai buna calitate, cu proprietati anticoroziune, ca totul sa mearga brici. Pentru o functionare impecabila, pune calitatea pe primul loc!

Cand dai de greu, aici suntem!
Apeleaza cu incredere la noi ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune si nu stii cum s-o scoti la capat. Sau cand nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese cu utilajul tau. Sau orice alta nelamurire ai avea in privinta intretinerii masinariei tale. Decat sa-ti prinzi urechile sau sa risti o achizitie nepotrivita, mai bine ne intrebi. Nu te costa nimic, pentru ca iti oferim consultanta gratuita. Contacteaza-ne, e simplu!

Comanda cu incredere, aceasta pompa de apa pentru excavator Case CX230 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni pentru defecte de fabricatie. Chiar daca astfel de situatii apar extrem de rar, pastreaza totusi certificatul de garantie si factura pe care le vei gasi in interiorul coletului.

Stim cat de mult conteaza sa primesti piesa cat mai rapid, caci timpul te preseaza. Iti livram aceasta pompa apa excavator Case CX230 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara, Suna-ne sau solicita o oferta online si-o punem la drum. Sau, daca-ti este la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei.

De mainile pricepute care-o monteaza depind performantele ulterioare ale oricarei componente a utilajului tau. De aceea este esential sa apelezi la persoane specializate, care stiu exact ce au de facut si ce aspecte trebuie neaparat bifate ca totul sa functioneze in parametri optimi. Asa te asiguri ca problema este complet rezolvata, iar investitia facuta nu se iroseste inutil.

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura