Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru combina Kubota DC60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota DC60
Cod produs
C8GB6IX4-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o utilizare cat mai lunga a utilajului tau, trebuie sa ai grija de intretinerea sa si de achizitionarea de piese de schimb de calitate! Pompa de apa combina Kubota DC60 este extraordinara in toate privintele! Pompa recomandata reprezinta o varianta de succes in inlocuirea modelului original. Este o productie fabricata la standarde inalte, deoarece dorim sa iti oferim doar piese de calitate superioara. Eficienta pe termen lung, ea va asigura buna functionare a motorului tau!

Acest model de pompa de apa este compatibil si cu modelul de combina Kubota DC60-PH. Montarea sa va fi un real succes! Suntem incantati sa iti oferim toate informatiile necesare pentru a face alegerea ideala, de aceea nu ezita sa apelezi unul dintre angajatii firmei noastre. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Ne poti contacta in scris, dar si telefonic, in orice zi lucratoare! Asistentii nostri iti stau la dispozitie cu o multime de informatii!

Pompa de apa combina Kubota DC60 - o functionare perfecta a motorului!

Piesa aceasta este in stransa legatura cu blocul motor, in asa stransa legatura, incat este important pana si o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor. Ca o pompa de apa pentru motor sa functioneze corect, este nevoie de o buna circulare a lichidului de racire, ea este cea care fereste blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de apa pentru combina Kubota DC60 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de apa combina Kubota DC60 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura