Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar CB-545

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CB-545
Cod produs
W5FRVXM0-IA
Out Of stock
Descriere
Cand nu mai are cine sa-ti transmita combustibilul din rezervor la motor, ai cam terminat activitatea pe ziua de azi si, daca nu iei masuri rapid, vei sta cu utilajul pe bara multa vreme! Ia o decizie desteapta chiar acum! Alege pompa de alimentare Caterpillar CB-545 din oferta noastra! Este o piesa exceptionala, fabricata in Uniunea Europeana. Standarde de calitate respectate, certificat de garantie la purtator, atasata o garnitura de etansare, asadar, vine cu tot ce-ti doresti. Este o pompa mecanica, actionata de axul cu came.

Poti fi convins ca este eficienta, iar utilajul va fi ca nou dupa inlocuire, mai ales ca piesa este unu la unu cu cea originala. Iti este livrata foarte repede si in cazul in care nu ti-ai programat montajul, noi te putem ajuta. Iti trimitem un service mobil sau te indrumam catre service-urile partenere. Mai ai si alte informatii de aflat? Cel mai simplu ar fi sa ne suni! Primesti urgent consultanta tehnica gratuita si solutii la problemele tehnice pe care le are compactorul!

Pompa de alimentare Caterpillar CB-545 - ACN este alaturi de tine cu piese bune!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de alimentare pentru compactor Caterpillar CB-545 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Caterpillar CB-545 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura