Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-62

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
269SZOPY-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai comandat acest rulment butuc Dana Spicer 112-62 de la noi, poti deja sa te concentrezi pe alte teme stringente ale zilei, pentru ca problema utilajului tau este rezolvata. Consultantii nostri merg direct in miezul problemei. Tu doar sa le spui simptomele si ei iti dau diagnosticul. Unde pun ei mana, dispare durarea si revine placerea. Placerea lucrului bine facut. Ai incredere in specialistii nostri tehnici, ei sunt magicienii pieselor de schimb. Noi mai putem vorbi oricat aici dar important este ca utilajul tau a revenit la viata.

Ne gasesti foarte usor. Suntem atat de bine situati incat si daca te impiedici dai de ACN. Si nu pentru ca e Jilava si vin pe aici si insi care dau damageala la buzunare. Nu. Ci fiindca e accesibil, e usor de ajuns. Dar, indiferent cum ajungi aici, noi te intampinam bucurosi de oaspeti. Avem un bagaj impresionant de cunostinte in domeniul pieselor de schimb si al utilajelor. Iar asta ne da siguranta in a-ti oferi informatii corecte si piese de schimb compatibile. Si pentru ca servim si desert, iti oferim serviciul de consultanta gratuita. Degusta-l fara graba, e foarte bun.

Rulment butuc Dana Spicer 112-62 dupa ani si ani
…abia, se poate strica, daca ii asiguri o intretinere adecvata cu lubrifianti premium si un montaj corect. Un bun management tehnic al sistemului de transmisie, insemnand mentenanta in corpore si nu pe bucati, reprezinta, de asemenea, o cerinta obligatorie. Regulile de intretinere sunt putine, trebuie doar sa le cunosti si sa le respecti.

Punem mana de la mana pentru cauza comuna
Uneori nu ajunge sa te descurci doar cu ce ai acumulat in bagajul de cunostinte. Adica, mai intotdeauna. Sunt lucruri care te depasesc, care nu te intereseaza sau care, pur si simplu, nu iti plac. Nu te simti diferit, e omenesc, li se intampla tuturor. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie si iti va imbunatati starea de spirit. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; alta viata acum, nu-i asa?

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, asa cum trebuie sa le aiba orice antreprenor serios. In ce priveste comanda de la noi, ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un rulment butuc Dana Spicer 112-62 vine de manuta cu toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Daca te-ai hotarat sa faci achizitia, fa-ne direct comanda telefonic sau completeaza cererea de pe site. Ne vom grabi sa iti expediem produsul, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs. Mai ai o varianta, daca e, vino la sediul nostru, de unde poti ridica piesa personal. Poate vrei sa te plimbi, poate vrei sa ne cunosti. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact. Asteptam un semn de la tine.

Montaj
Montajul unui rulment Dana Spicer gen este foarte important pentru ca de acesta depinde de multe ori exploatarea eficienta si pe termen lung a sistemului de transmisie. Nu lasa pe plan secundar aceasta etapa. Daca nu reusesti singur, si nu prea ai cum, cere-ne cu incredere recomandari si iti vom spune ce sa faci. Ideal ar fi sa ne urmezi sfatul si sa apelezi la serviciile unor profesionisti. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura