Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Tremec/TTC Texaco 10W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tremec/TTC Texaco 10
Cod produs
74F2UCLE-AT
Out Of stock
Descriere
Atunci cand lubrifierea lasa de dorit, te poti astepta si la alte surprize neplacute. Daca n-ai chef de inlocuit diverse piese, tine din scurt aspectul asta si vei prelungi durata de viata a componentelor. Un utilaj se mentine in parametri optimi cu grija si atentie, dar si cu produse de cea mai buna calitate. Asa cum este acest ulei transmisie Tremec/TTC Texaco 10W care ti-a atras atentia. Este conceput pentru lubrifierea sistemelor de transmisie si a celor hidraulicesi are performante remarcabile de prevenire a uzurii si a depunerilor, dar si a coroziunii. Pentru ca are o formula speciala, pe baza de uleiuri premium si aditivi de inalta performanta, care ii confera proprietati excelente. Iti va fi de mare ajutor, indiferent de cat de dificile sunt conditiile de exploatare. Maxima protectie pentru utilajul tau! Pune-l la incercare!

Stim cat de important este sa poti remedia rapid orice defectiune care apare. Ce sa-i faci? Nu le putem evita, dar putem sa le-o luam cu un pas inainte. Mentine lubrifierea in parametri optimi si inlocuieste la timp piesele care dau semne de uzura. Ca sa nu-ti mai bati capul cu astfel de amanunte, suna-ne si vei primi suportul tehnic de care ai nevoie. Specialistii nostri gasesc rapid cele mai eficiente solutii, iar tu iti vei putea relua linsitit activitatea. Nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne!

Ulei transmisie Tremec/TTC Texaco 10W - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei transmisie Tremec/TTC Texaco 10W este un fluid de transmisie cu performante dovedite in conditii grele de exploatare, formulat pentru utilizarea in transmisii, transmisii finale si sisteme hidraulice. Are excelente proprietati antiuzura, anticoroziune si antioxidare, iar formula sa speciala face fata presiunilor extreme si spumarii. Temperaturile ridicate si sarcinile grele nu sunt o problema pentru el si asigura un control fiabil al frictiunii, prevenind patinarea ambreiajului. Asigura, de asemenea, o functionare silentioasa si eficienta a franelor, cu minima uzura si impiedicarea depunerilor nocive.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva dintr-o lovitura problemele cu care te confrunti. De ce sa bajbai prin semiintuneric, cand poti avea acces rapid la solutiile pe care le cauti? Iti oferim consultanta gratuita pentru tot ce tine de intretinerea utilajelor tale. Fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unui produs, fie ca nu deslusesti cauza unei defectiuni - te ajutam sa iesi la liman. Ba chiar putem concepe si un plan personalizat de intretinere, adaptat nevoilor fiecarui utilaj. E mai simplu decat credeai. Contacteaza-ne!

Promptitudinea este lege pentru noi, asa ca nu te lasam sa astepti prea mult. Vei primi acest ulei transmisie Tremec/TTC Texaco 10W in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Clasa de vascozitate: SAE 10W
Punct de curgere: -42 C
Punct de aprindere: 232 C
Recomandat pentru utilizarea in transmisii, transmisii finale si sisteme hidraulice ce necesita un fluid care indeplineste cerintele Caterpillar TO-4 sau Allison C-4. Poate fi folosit, de asemenea, pentru transmisii si sisteme hidraulice produse de Dana Powershift, Komatsu, Komatsu Dresser, Tremec/TTC, Vickers si ZF
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura