Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Komatsu KES 07.868.1 Texaco 10W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu KES 07.868.1 Texaco 10W
Cod produs
7QCHEA39-AT
Out Of stock
Descriere
Cu o lubrifiere impecabila, masinaria ta va da randamentul pe care ti-l doresti vreme indelungata. Asigura-te ca folosesti lubrifianti de cea mai buna calitate, in cantitate suficienta, pentru a-i satisface cerintele de lubrifiere. Acest ulei Komatsu KES 07.868.1 Texaco 10W este alegerea ideala pentru lubrifierea sistemelor de transmisie si a celor hidraulice, caci este un fluid de transmisie de calitate superioara si are excelente proprietati de prevenire a uzurii, a depunerilor si a coroziunii. Este conceput astfel incat sa faca fata conditiilor dificile de lucru si sarcinilor grele, incat te poti baza pe calitatile sale in orice moment. Are la baza uleiuri premium si aditivi de inalta performanta, astfel ca ii va oferi utilajului tau o lubrifiere de inalta calitate.

Stim cat de complicate pot parea uneori defectiunile utilajelor, dar de asta suntem noi aici - sa-ti venim in ajutor cand situatia se complica. Avem piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilajele agricole si cele din constructii, dar si o echipa de specialisti pregatita sa-ti ofere suport tehnic oricand ai nevoie. Suna-ne si vei vedea ce simple pot fi lucrurile! Vei economisi si timp, si bani, iar utilajul tau va functiona impecabil vreme indelungata.

Ulei Komatsu KES 07.868.1 Texaco 10W - ca sa mearga ca uns!
Acest ulei Komatsu KES 07.868.1 Texaco 10W este un fluid de transmisie cu performante dovedite in conditii grele de exploatare, formulat pentru utilizarea in transmisii, transmisii finale si sisteme hidraulice. Are excelente proprietati antiuzura, anticoroziune si antioxidare, iar formula sa speciala face fata presiunilor extreme si spumarii. Temperaturile ridicate si sarcinile grele nu sunt o problema pentru el si asigura un control fiabil al frictiunii, prevenind patinarea ambreiajului. Asigura, de asemenea, o functionare silentioasa si eficienta a franelor, cu minima uzura si impiedicarea depunerilor nocive.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva dintr-o lovitura problemele cu care te confrunti. De ce sa bajbai prin semiintuneric, cand poti avea acces rapid la solutiile pe care le cauti? Iti oferim consultanta gratuita pentru tot ce tine de intretinerea utilajelor tale. Fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unui produs, fie ca nu deslusesti cauza unei defectiuni - te ajutam sa iesi la liman. Ba chiar putem concepe si un plan personalizat de intretinere, adaptat nevoilor fiecarui utilaj. E mai simplu decat credeai. Contacteaza-ne!

Promptitudinea este lege pentru noi, asa ca nu te lasam sa astepti prea mult. Vei primi acest ulei Komatsu KES 07.868.1 Texaco 10W in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Clasa de vascozitate: SAE 10W
Punct de curgere: -42 C
Punct de aprindere: 232 C
Recomandat pentru utilizarea in transmisii, transmisii finale si sisteme hidraulice ce necesita un fluid care indeplineste cerintele Caterpillar TO-4 sau Allison C-4. Poate fi folosit, de asemenea, pentru transmisii si sisteme hidraulice produse de Dana Powershift, Komatsu, Komatsu Dresser, Tremec/TTC, Vickers si ZF
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura