Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Dana Powershift Texaco 10W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Powershift Texaco 10W
Cod produs
FD5ILUN9-AT
Out Of stock
Descriere
Cand iti doresti rezultate maxime, nu fa rabat la calitate si asigura-te ca satisfaci nevoile masinariei tale, ca ea sa poata lucra asa cum iti doresti in orice moment. Fii cu ochii pe lubrifiere, caci ea este extrem de importanta pentru functionarea in parametri optimi a utiliajului tau, dar si pentru a prelungi durata de viata a acestuia. Cu acest ulei transmisie Dana Powershift Texaco 10W de inalta calitate, utilajul tau se simte de-a dreptul rasfatat si protejat. Este un lubrifiant destinat sistemelor de transmisie si celor hidraulice, cu performante remarcabile in ce priveste protectia impotriva uzurii si a depunerilor, chiar si in cazul componentelor de precizie, cu nevoi mult mai delicate. Contine uleiuri premium si aditivi de inalta performanta, care ii confera proprietati excelente chiar si in conditii dificile de operare. Un ajutor de nadejde al utilajului tau, caci nu-l lasa la greu, mentinandu-si calitatile si vascozitatea pe intreaga sa durata de viata.

Investind in intretinerea utilajului tau, contribui la succesul afacerii tale. Caci este deosebit de important sa-ti mentii utilajul sanatos, ca sa nu te lase nici el balta cand ai mai mare nevoie de el. Vei gasi la noi produse de cea mai buna calitate destinate intretinerii utilajelor agricole si celor din domeniul constructiilor. Iar specialistii nostri intr-ale utilajelor sunt gata sa-ti dezvaluie din secretele sale, ca sa stii cum si cand sa intervii pentru a obtine performantele dorite. Suna-ne!

Ulei transmisie Dana Powershift Texaco 10W - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei transmisie Dana Powershift Texaco 10W este un fluid de transmisie cu performante dovedite in conditii grele de exploatare, formulat pentru utilizarea in transmisii, transmisii finale si sisteme hidraulice. Are excelente proprietati antiuzura, anticoroziune si antioxidare, iar formula sa speciala face fata presiunilor extreme si spumarii. Temperaturile ridicate si sarcinile grele nu sunt o problema pentru el si asigura un control fiabil al frictiunii, prevenind patinarea ambreiajului. Asigura, de asemenea, o functionare silentioasa si eficienta a franelor, cu minima uzura si impiedicarea depunerilor nocive.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva dintr-o lovitura problemele cu care te confrunti. De ce sa bajbai prin semiintuneric, cand poti avea acces rapid la solutiile pe care le cauti? Iti oferim consultanta gratuita pentru tot ce tine de intretinerea utilajelor tale. Fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unui produs, fie ca nu deslusesti cauza unei defectiuni - te ajutam sa iesi la liman. Ba chiar putem concepe si un plan personalizat de intretinere, adaptat nevoilor fiecarui utilaj. E mai simplu decat credeai. Contacteaza-ne!

Promptitudinea este lege pentru noi, asa ca nu te lasam sa astepti prea mult. Vei primi acest ulei transmisie Dana Powershift Texaco 10W in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Clasa de vascozitate: SAE 10W
Punct de curgere: -42 C
Punct de aprindere: 232 C
Recomandat pentru utilizarea in transmisii, transmisii finale si sisteme hidraulice ce necesita un fluid care indeplineste cerintele Caterpillar TO-4 sau Allison C-4. Poate fi folosit, de asemenea, pentru transmisii si sisteme hidraulice produse de Dana Powershift, Komatsu, Komatsu Dresser, Tremec/TTC, Vickers si ZF
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura