Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Allison C-4 Texaco 10W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Allison C-4 Texaco
Cod produs
P9JXNSA1-AT
Out Of stock
Descriere
Fara o lubrifiere corespunzatoare, masinaria ta ar avea de suferit. Asigura-te ca uleiul nu-i lipseste si ca ii oferi unul de calitate superioara, ca sa poata da randamentul pe care ti-l doresti. De asemenea, este important sa folosesti un lubrifiant adecvat partii din utilaj pe care o ai in vedere, nu de alta, dar n-ai sa amesteci merele cu perele. Pentru lubrifierea sistemelor de transmisie, a celor hidraulice si nu numai, iti recomandam acest ulei transmisie Allison C-4 Texaco 10W de inalta calitate, care ofera maxima protectie impotriva uzurii. Protejeaza componentele de precizie in condtii de sarcini ridicate, prevenind depunerea namolului, a lacurilor sau a coroziunii, care ar putea cauza defectiuni ale acestora. Formula sa contine uleiuri premium si aditivi de inalta performanta, astfel ca te vei putea bucura de proprietatile sale remarcabile vreme indelungata, chiar si in conditii grele de operare.

Ca sa iti mentii utilajul in parametri optimi, foloseste intotdeauna produse calitative. Nu vei da gres. Gasesti la noi orice ai avea nevoie pentru intretinerea utilajului tau. Si, daca tii cont de recomandarile noastre, vei avea rezultate excelente. Fii cu ochii pe lubrifiere, dar si pe starea componentelor, si fa la timp interventiile care se impun. Afla mai multe despre intretinerea utilajului tau cu un simplu apel telefonic. Suna-ne! Specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Ulei transmisie Allison C-4 Texaco 10W - un lubrifiant de cursa lunga!
Acest ulei transmisie Allison C-4 Texaco 10W este un fluid de transmisie cu performante dovedite in conditii grele de exploatare, formulat pentru utilizarea in transmisii, transmisii finale si sisteme hidraulice. Are excelente proprietati antiuzura, anticoroziune si antioxidare, iar formula sa speciala face fata presiunilor extreme si spumarii. Temperaturile ridicate si sarcinile grele nu sunt o problema pentru el si asigura un control fiabil al frictiunii, prevenind patinarea ambreiajului. Asigura, de asemenea, o functionare silentioasa si eficienta a franelor, cu minima uzura si impiedicarea depunerilor nocive.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva dintr-o lovitura problemele cu care te confrunti. De ce sa bajbai prin semiintuneric, cand poti avea acces rapid la solutiile pe care le cauti? Iti oferim consultanta gratuita pentru tot ce tine de intretinerea utilajelor tale. Fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unui produs, fie ca nu deslusesti cauza unei defectiuni - te ajutam sa iesi la liman. Ba chiar putem concepe si un plan personalizat de intretinere, adaptat nevoilor fiecarui utilaj. E mai simplu decat credeai. Contacteaza-ne!

Promptitudinea este lege pentru noi, asa ca nu te lasam sa astepti prea mult. Vei primi acest ulei transmisie Allison C-4 Texaco 10W in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Clasa de vascozitate: SAE 10W
Punct de curgere: -42 C
Punct de aprindere: 232 C
Recomandat pentru utilizarea in transmisii, transmisii finale si sisteme hidraulice ce necesita un fluid care indeplineste cerintele Caterpillar TO-4 sau Allison C-4. Poate fi folosit, de asemenea, pentru transmisii si sisteme hidraulice produse de Dana Powershift, Komatsu, Komatsu Dresser, Tremec/TTC, Vickers si ZF
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura