Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Porsche G12++

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Porsche G12++
Cod produs
LKCY6401-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul este miezul masinariei tale, fara el, ce-ar mai fi aceasta? Este esential sa-l mentii fresh, mereu pe pozitii si trebuie sa ai grija de nevoile sale, daca vrei randament maxim. Surplusul de caldura il afecteaza serios, de aceea ii este indispensabil un lichid de racire, cum este acest antigel roz Porsche G12 ++ care ti-a atras atentia. Impiedica supraincalzirea motorului, transferand eficient si rapid caldura catre radiator, fara s-o dea in fiert, pentru ca are o stabilitate termica excelenta. Tot el tine departe inghetul si coroziunea, oferindu-i motorului conditii propice functionarii optime, fara probleme. Un ajutor de nadejde pentru performanta indelungata!

Daca pui calitatea pe primul loc, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Utilajul tau trebuie sa faca solicitarii intense de zi cu zi, caci munca sa nu este deloc usoara. Ofera-i resursele de care are nevoie si va sti sa te rasplateasca inzecit. Stim ca nu-ti plac sincopele si ca nu ai chef sa pierzi vreme prin service. De aceea iti oferim suportul tehnic de care ai nevoie pentru a-ti intretine impecabil utilajul. Afla ce, cum si cand sa faci pentru a fi cu un pas inaintea problemelor tehnice. Suna-ne!

Antigel roz Porsche G12++ - o alegere inteleapta!
Acest antigel roz Porsche G12++ are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un nivel scazut de inchegare. Are un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente. Caci transfera rapid caldura, oferindu-i motorului tau protectie eficienta impotriva incalzirii. Totodata, el protejeaza sistemul de racire de actiunea factorilor nocivi, cum sunt coroziunea sau inghetul. Totusi, chiar de are un termen lung de utilizare, nu uita de el. Nu de alta, dar daca motorul tau ramane fara antigel, e pericol pentru cilindri.

Cand ai o dilema, apeleaza la noi!
Stim cat de mult inseamna un sfat potrivit in momentele-cheie, de aceea ne-am gandit sa-ti oferim si consultanta gratuita. Astfel, iti va fi mai usor sa depasesti obstacolele pe care le intampini, remediind defectiunile rapid si simplu. Si, de-ti doresti, iti putem face si un plan personalizat pentru intretinerea masinariei tale. Contacteaza-ne! Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Timpul este pretios, asa ca iti vom livra acest antigel roz Porsche G12++ in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. La fel de bine, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon 25 litri
Tip de refrigerant: G12++
Protectie impotriva inghetului pana la -38 grade C
Fara silicati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura