Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz AS 2108 G12++

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AS 2108 G12++
Cod produs
J9SQ7EBW-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-ti lasa motorul sa se incinga! Surplusul de caldura este extrem de daunator pentru componentele sale. Te poti trezi cu suprize neplacute si cheltuieli considerabile, ceea ce sigur nu-ti doresti. E mult mai simplu sa previi. Lichidul de racire este esential pentru motorul tau. Iti recomandam acest antigel roz AS 2108 G12 ++ pentru a evita supraincalzirea motorului tau si a-l proteja si de inghet, si de coroziune. Pentru ca este un produs cu multiple beneficii si proprietati care nu trebuie sa-ti lipseasca niciodata. Are o stabilitate excelenta la temperaturi ridicate, astfel ca te poti baza pe el fara nicio grija. II ofera motorului mediul prielnic de functionare indiferent de anotimp. Pune-l la incercare!

Ai poposit in universul utilajelor, locul in care orice defectiune dispare daca te lasi pe mana noastra. Avem piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilaje puternice si fericite, dar si o echipa de specialisti care gaseste cele mai eficiente solutii pentru a le multumi in orice moment. Ofera-i utilajului tau resursele de care are nevoie pentru o functionare optima! Suna-ne si vei vedea ce simplu poate fi!

Antigel roz AS 2108 G12++ - un ajutor de nadejde al motorului tau!
Acest antigel roz AS 2108 G12++ are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un nivel scazut de inchegare. Are un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente. Caci transfera rapid caldura, oferindu-i motorului tau protectie eficienta impotriva incalzirii. Totodata, el protejeaza sistemul de racire de actiunea factorilor nocivi, cum sunt coroziunea sau inghetul. Totusi, chiar de are un termen lung de utilizare, nu uita de el. Nu de alta, dar daca motorul tau ramane fara antigel, e pericol pentru cilindri.

Cand ai o dilema, apeleaza la noi!
Stim cat de mult inseamna un sfat potrivit in momentele-cheie, de aceea ne-am gandit sa-ti oferim si consultanta gratuita. Astfel, iti va fi mai usor sa depasesti obstacolele pe care le intampini, remediind defectiunile rapid si simplu. Si, de-ti doresti, iti putem face si un plan personalizat pentru intretinerea masinariei tale. Contacteaza-ne! Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Timpul este pretios, asa ca iti vom livra acest antigel roz AS 2108 G12++ in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. La fel de bine, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon 25 litri
Tip de refrigerant: G12++
Protectie impotriva inghetului pana la -38 grade C
Fara silicati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura