Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz John Deere H 24 B1 G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JOHN DEERE H 24 B1 G12 Repsol
Cod produs
LOJMAS8P-AT
Out Of stock
Descriere
Daca se incinge, nu-i de bine! Evita supraincalzirea motorului tau ca sa nu dai de necaz. Este esential sa-ti mentii motorul la o temperatura optima, altfel componentele sale vor avea de suferit. De ce sa nu previi astfel de momente nasoale? Mentine-ti motorul in forma cu acest antigel roz John Deere H 24 B1 G12 Repsol care ti-a atras atentia. Extrem de stabil la temperaturi inalte, iti va racori motorul cat ai zice „peste”, caci este un lichid de racire de inalta calitate, cu multile proprietati. Gratie formulei sale complexe, puternic aditivate, tine la distanta si inghetul, si coroziunea, astfel ca ai beneficii multiple de pe urma lui indiferent de anotimp.

Utilajul tau are nevoie de astfel de produse calitative ca sa poata da randament maxim. Ori de cate ori trebuie sa inlocuiesti vreo piesa sau sa-i schimbi uleiul sau alte consumabile, asigura-te ca le alegi pe cele mai bune, daca vrei sa nu pierzi timp si bani. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri intr-ale utilajelor, ca sa poti lua decizii in cunostinta de cauza!

Antigel roz JOHN DEERE H 24 B1 G12 Repsol - pentru o functionare impecabila a motorului tau!
Acest antigel roz JOHN DEERE H 24 B1 G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Cu parteneri de nadejde, treaba merge ca pe roate!
Sunt momente in care o parere avizata te scuteste de o multime de eforturi. De ce sa-ti bati capul, cand poti apela la noi? Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti oferi cele mai eficente solutii de remediere a defectiunilor cu care te confrunti. E minunat sa stii ca ai la cine apela cand vine necazul, asadar, cand ceva scartaie (la propriu sau la figurat), contacteaza-ne fara sfiala! Suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor. Si nu te stresa, nu costa nimic. Consultanta este gratuita!

Intelegem ca-i urgent, asa ca ne miscam foarte rapid. Vei primi acest antigel roz JOHN DEERE H 24 B1 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic. Poti ridica produsul si de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura