Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz John Deere H 24 B1 G12++

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JOHN DEERE H 24 B1 G12+
Cod produs
FCQ9D3V0-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul tau poate fi afectat de temperaturile ridicate pe care le are de infruntat zi de zi. Are nevoie de un lichid de racire de inalta calitate pentru a-l ajuta sa faca fata cu brio provocarilor. Acest antigel roz John Deere H 24 B1 G12 ++ asigura o racire rapida a motorului, fara sa fiarba, pentru ca are o excelenta stabilitate din punct de vedere termic. Tot el impiedica inghetul, care ar fi la fel de neplacut pentru motor. Mai mult, datorita pachetului sau complex de aditivi, ofera protectie ridicata impotriva depunerilor si coroziunii. Este un produs esential pentru motorul tau.

Exploreaza oferta noastra de piese de schimb si consumabile pentru utilajele agricole si cele din domeniul constructiilor - toate alese pe spranceana, caci nu ne plac jumatatile de masura. In plus, venim in intampinarea nevoilor tale cu asistenta tehnica atat de necesara in multe situatii, astfel incat sa poti remedia rapid si simplu orice defectiune cu care te confrunti. Suna-ne si afla mai multe!

Antigel roz JOHN DEERE H 24 B1 G12++ - o alegere inspirata!
Acest antigel roz JOHN DEERE H 24 B1 G12++ este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente. Totusi, nu uita de el, pentru ca nu-i recomandat sa-ti lasi motorul sa functioneze fara acest lichid de racire. Formula sa complexa ii confera o excelenta stabilitate termica, astfel ca iti va racori rapid motorul, fara sa fiarba.

Ai intrebari? Contacteaza-ne fara sfiala!
La noi vei gasi intotdeauna sprijinul de care are ai nevoie pentru rezolvarea problemelor tehnice cu care te confrunti. De la cele mai simple, pana la cele mai complicate, poti apela cu incredere la specialistii nostri. Vei primi informatii pretioase si solutii concrete si eficiente pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti, ca sa nu pierzi timp cautanad de unul singur raspunsuri. Te poti baza pe noi! Si nu-ti fa griji, consultanta este gratuita!

Iti intelegem urgenta, dar nu-ti fa griji! Vei primi acest antigel JOHN DEERE H 24 B1 G12++ in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon 25 litri
Tip de refrigerant: G12++
Protectie impotriva inghetului pana la -38 grade C
Fara silicati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura