Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Cummins 85T8-2 G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CUMMINS 85T8-2 G12 Repsol
Cod produs
1H0M8FZL-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru o functionare optima, evita supraincalzirea motorului. Efectele ar fi deosebit de neplacute si sigur nu ti le doresti. Mai bine previi astfel de necazuri, asigurandu-te ca anitgelul nu-i lipseste niciodata. Iti recomandam acest antigel roz Cummins 85T8-2 G12 Repsol pentru a-ti racori motorul rapid, mentinandu-l la o temperatura rezonabila. Acest lichid de racire este conceput special pentru a infrunta temperaturi inalte, avand un pachet complex de aditivi si stabilizatori. Proprietatile sale nu se limiteaza la racirea motorului, tot el previne inghetul si coroziunea, astfel ca motorul isi pastreaza sanatatea vreme indelungata. Si poate da randament maxim.

Iti punem la dispozitie o gama vasta de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor. Arunca o privire pe taramul nostru, le vei gasi pe cele compatibile cu utilajul tau. Daca ai nevoie de ghid, nu ezita sa ne apelezi. Specialistii nostri depisteaza rapid cauza defectiunilor pe care le intampini si identifica la fel de rapid si remediile necesare. Ca sa scapi de batai de cap si sa-ti poti relua linistit activitatea. Suna-ne!

Antigel roz CUMMINS 85T8-2 G12 Repsol - pentru o functionare impecabila a motorului tau!
Acest antigel roz CUMMINS 85T8-2 G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Cu parteneri de nadejde, treaba merge ca pe roate!
Sunt momente in care o parere avizata te scuteste de o multime de eforturi. De ce sa-ti bati capul, cand poti apela la noi? Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti oferi cele mai eficente solutii de remediere a defectiunilor cu care te confrunti. E minunat sa stii ca ai la cine apela cand vine necazul, asadar, cand ceva scartaie (la propriu sau la figurat), contacteaza-ne fara sfiala! Suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor. Si nu te stresa, nu costa nimic. Consultanta este gratuita!-

Intelegem ca-i urgent, asa ca ne miscam foarte rapid. Vei primi acest antigel roz CUMMINS 85T8-2 G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic. Poti ridica produsul si de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura