Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Nato S-759 G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
NATO S-759 G12 Repsol
Cod produs
Y47UVOG8-AT
Out Of stock
Descriere
Sa cedeze motorul este ultimul lucru pe care ti l-ai putea dori. De aceea trebuie sa fii atent la nevoile sale si sa-i creezi toate conditiile pentru a ramane in forma. Pretentiile sale sunt justificate, ca doar el e miezul. Nu-i prieste nici caldura in exces, nici inghetul. Din fericire, exista solutii si esti la un pas de ele. Iti recomandam acest antigel roz Nato S-759 G12 Repsol pentru a impiedica supraincalzirea motorulu tau si a tine la distanta inghetul. Dar proprietatile acestui lichid esential nu se limiteaza la atat. Are o formula pe baza de etilenglicol, aditivi si stabilizatori care previn si coroziunea. Iar stabilitatea ridicata la temperaturi inalte face din el alegerea perfecta cand ai nevoie de un lichid de racire cat mai eficient. Mizeaza pe calitate si vei avea numai de castigat!

Defectiunile sunt inerente intr-un mediu atat de solicitant cum este cel in care iti desfasori activitatea, dar cum ar fi sa fii cu un pas inaintea lor? Poti face posibil acest lucru daca ne urmezi recomandarile. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Iti vor impartasi secretele utilajului tau, astfel incat sa poti raspunde la timp nevoilor sale, mentinandu-l sanatos si pregatit mereu de lucru.

Antigel roz NATO S-759 G12 Repsol - pentru o functionare ca la carte!
Acest antigel roz NATO S-759 G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Cu parteneri de nadejde, treaba merge ca pe roate!
Sunt momente in care o parere avizata te scuteste de o multime de eforturi. De ce sa-ti bati capul, cand poti apela la noi? Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti oferi cele mai eficente solutii de remediere a defectiunilor cu care te confrunti. E minunat sa stii ca ai la cine apela cand vine necazul, asadar, cand ceva scartaie (la propriu sau la figurat), contacteaza-ne fara sfiala! Suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor. Si nu te stresa, nu costa nimic. Consultanta este gratuita!

Intelegem ca-i urgent, asa ca ne miscam foarte rapid. Vei primi acest antigel roz NATO S-759 G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic. Poti ridica produsul si de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura