Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Scania G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Scania G12 Repsol
Cod produs
RSM5VEPW-AT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa-ti poti folosi in liniste utilajul, protejeaza-i motorul cat mai complex. Caci solicitarea este deosebit de intensa si, daca nu ii oferi resursele necesare, motorul ar putea claca foarte usor. Temperaturile ridicate genereaza supraincalzirea care nu-i face deloc bine. Foloseste un lichid de racire cat mai calitativ, asa cum este acest antigel roz Scania G12 Repsol care ti-a atras atentia. Un fluid de inalta calitate pe baza de etilenglicol, capabil sa-i ofere motorului tau maxima protectie impotriva supraincalzirii, dar si a inghetului sau a coroziunii. Formula sa complexa ii confera proprietati remarcabile. Oricat de dificile ar fi conditiile de operare, mergi pe mana lui!

Calitatea face diferenta! Nu trata cu superficialitate niciun aspect legat de utilajul tau. Fie ca vorbim de lubrifiere, de etansare sau de inlocuirea vreunei piese, este esential sa alegi produse de cea mai buna calitate, daca vrei sa ai randament maxim. Te poti baza pe noi cand ai de facut vreo interventie la masinaria ta. Vei gasi la noi produsele adecvate, dar si o echipa de specialisti pregatita sa-ti ofere suportul tehnic necesar. Suna-ne!

Antigel roz Scania G12 Repsol - indispensabil motorului tau!
Acest antigel roz Scania G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Vrei mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!

Stim ca nu e intotdeauna usor sa gasesti cauza unei probleme tehnice, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Astfel, poti rezolva mult mai rapid problemele. Caci o parere avizata face mult in momentele-cheie. Fie ca nu dai de cap vreunei defectiuni, fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unui produs cu utilajul tau - vei gasi la noi raspunsurile pe care le cauti. In plus, putem concepe si un plan de intretinere personalizat nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, astfel ca iti vom livra acest antigel roz Scania G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic sau daca iti este la indemana, poti veni si la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura