Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz 4Max G12 la 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
4Max G12
Cod produs
EF0W3J12-AT
Out Of stock
Descriere
Ce s-ar face motorul utilajului tau daca nu i-ai oferi la timp un lichid de racire? Poate nu stiai, insa antigelul este esential in functionarea motorului. Altfel, caldura imensa pe care o are de infruntat ii provoaca daune serioase. La fel de nociv este si inghetul pentru el. Oricum ai privi lucrurile, ai nevoie de un antigel roz 4Max G12 pentru a-ti proteja cat mai eficient motorul. Il poti folosi in orice anotimp, cu efecte benefice asupra motorului. Avand maxima stabilitate la temperaturi ridicate, antigelul acesta ii va oferi motorului tau o experienta de inalta calitate. Rasfatat si protejat, motorul tau va da randament maxim in orice conditii.

Stim ca nu-ti plac intreruperile din lucru atunci cand timpul te preseaza. Ca sa poti lucra nestingherit, mentine-ti utilajul in parametri optimi oferindu-i o intretinere corespunzatoare nevoilor sale. Nu-i loc de compromisuri si nici de improvizatii. Fa alegeri inspirate, foloseste doar produse calitative si vei obtine maxim. Iti stam la dispozitie oricand ai nevoie de ajutor. Vei gasi la noi mai mult decat piese de schimb si consumabile pentru masinaria ta. Caci stim cat de important este sa le poti rezolva pe toate dintr-un foc. Specialistii nostri iti ofera solutii eficiente si informatii pretioase care sa te ajute in exploatarea utilajului tau. Suna-ne!

Antigel roz 4Max G12 - o alegere inspirata!
Acest antigel roz 4Max G12 ii este indispensabil motorului tau. Concentratia sa este adecvata tuturor tipurilor de motoare si are un nivel scazut de inchegare. Termenul sau de utilizare este de 5 ani, insa nu uita sa-l verifici. Este esential sa nu ramai fara antigel, pentru a nu periclita starea componentelor motorului tau. Lichidul de racire transfera rapid caldura si iti protejeaza motorul impotriva supraincalzirii. In plus, protejeaza sistemul de racire de actiunea factorilor nocivi, cum sunt coroziunea sau inghetul.

Cand ai o dilema, apeleaza la noi!
Uneori te poti confrunta cu situatii complexe si complicate din punct de vedere tehnic si atunci ti se pare ca utilajul tau vorbeste in chineza. E adevarat ca nici romana n-o vorbeste el, insa specialistii nostri ii cunosc prea bine limbajul si iti vor deslusi cat mai clar ce-are el de zis. Ca sa poti remedia cat mai rapid defectiunile. Nu ezita sa ne contactezi, te scoatem noi la liman! Si, de-ti doresti, iti putem face si un plan personalizat pentru intretinerea masinariei tale.

Timpul este pretios, asa ca iti vom livra acest antigel roz 4Max G12 in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. La fel de bine, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon: 5 litri
Tip de refrigerant: G12
Culoare: rosu
Tip: fara silicati
Contine: mono-etilenglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura