Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland LB110.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110.B
Cod produs
UH3L4WB2-SC
Out Of stock
Descriere
Serios acum, nu mai face cautari pe site-uri care vand la gramada lenjerie de pat si piese de schimb New Holland. Caci nu produsele la gramada iti pastreaza functional utilajul. Cumpara ce e mai bun de la cei mai buni.  Cumpara de la noi aceasta patina inferioara New Holland LB110.B originala. Este o piesa rezistenta si extrem de fiabila. Daca te-ai decis si ai nevoie de produs, asteptam un apel de la tine, la unul din numerele de telefon afisate pe site-ul nostru. Si il vei primi in cel mai scurt timp impreuna cu multumirile noastre.

Traim intr-o lume a publicitatii si a imaginii. Vietile noastre se scurg de la o reclama la alta. Reclame care iti arata pe ce saltea sa dormi, reclame care iti arata cum sa fii fericit folosind hartie igienica Zewa. Nici nu stii ce sa alegi. Dar, din pacate, stralucirea nu face mereu casa buna cu calitatea. O nevoie reala nu ti-o acopera o reclama imaginara. Daca esti bun, stii asta. Asa ca, atunci cand bratul solidului New Holland slabeste, pui mana pe telefon si ne suni. Primesti informatii la prima mana, solutii variate si piesa perfect compatibila. Fara reclame istete in ochi, ci doar responsabil.

Patina inferioara New Holland LB110.B poti fi sigur pe ea
Aceasta piesa este realizata dintr-un material cu o chimie speciala, care ii confera face din ea un adversar redutabil al uzurii. Se mai numeste si glisor si asigura extinderea bratulului utilajului si fixarea lui corespunzatoare. Fiind un consumabil de uzura, sunt indicate, totusi, unele verificari inainte de inceperea programului zilnic al utilajului. Se poate evita cu succes cedarea piesei inainte de perioada prognozata de manualele tehnice. Caci se mai intampla.

Bun de lucru!
Confortul clientilor se afla permanent in atentia noastra. De aceea, serviciul de consultanta este gratuit. Nu ezita sa ne contactezi si fa-o cu toata increderea, caci seriozitatea este calitatea noastra principala. Nu ne jucam cu asa ceva. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul chiar la fata locului. Serviciul nostru va face utilajul tau bun de lucru!

Garantie
Aceasta patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland LB110.B este in garantie timp de 6 luni de zile. Te asiguram ca in aceasta perioada vei putea beneficia de o inlocuire a ei, fara a o plati a doua oara, in cazul in care apare vreo defectiune cauzata de procesul de fabricatie!

Livrare
Efectuam expeditia piesei prin firmele de curierat rapid. Ajungem oriunde, in toata tara. Primesti produsul in maxim 24 de ore cu plata la primire. In acest caz acesta te invitam sa verifici piesa in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Pe de alta parte, poti ridica piesa direct de pe raft din depozit, exista si aceasta posibilitate, ti-o recomandam cu caldura. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Iti facem recomandarea ca patina sa fie montata doar de catre un specialist adevarat. Daca nu ai pe statul de plata unul, atunci intervenim noi pentru ca suntem pregatiti cu o lista de mecanici excelenti pe care ti-i putem pune la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

Specificatii tehnice:

Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura