Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland B115B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115B
Cod produs
LUFRYZB1-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta patina inferioara New Holland B115B este o mica Rita Hayworth a depozitului nostru. Este conceputa astfel incat sa reziste la o exploatare intensa, are un design seducator, straluceste. Cand lucreaza, parca danseaza. Talent si dispozitie de efort. Fa din aceasta patina vedeta in filmul utilajului tau. Caci nu este pentru noi, este pentru tine. Alege doar produse care calca pe covorul rosu al pieselor de schimb si care ridica cel putin o statueta de aur deasupra capului. Alege piese de schimb de la ACN.

Suntem un depozit care conduce caravana dezvoltarii. Suntem intotdeauna conectati la nevoile tale si ne orientam dupa ele, precum magii dupa stele. Stim foarte bine ca activam pe o piata extrem de specializata unde nu este loc pentru a trata lejer situatiile si partenerii. Aici, in sector, nimeni nu pacaleste pe nimeni. Aici se intalnesc tehnologia cu know how-ul. Ai incredere, cu noi mergi la sigur. Vino in acest creuzet al inaltei calitati.

Patina inferioara New Holland B115B este superioara efectelor uzurii
Aceasta piesa este realizata dintr-un material cu o chimie speciala, care ii confera face din ea un adversar redutabil al uzurii. Se mai numeste si glisor si asigura extinderea bratulului utilajului si fixarea lui corespunzatoare. Fiind un consumabil de uzura, sunt indicate, totusi, vizite periodice la “locul lor de lucru” inainte de inceperea programului zilnic al utilajului. Se poate evita cu succes cedarea piesei inainte de perioada prognozata de manualele tehnice. Caci se mai intampla.

Cere…nu ramai fara raspuns
Ne-am spus ca lucrurile bune, vor aduce intotdeauna langa noi antrepenorii buni. De aceea am construit acest serviciu de consultanta pe care il oferim gratuit. Putem sa iti recomandam cele mai bune solutii indiferent de problema. Facem ca totul sa fie simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a defectiunii, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Chiar putem asta. Contacteaza-ne cu incredere!

Garantie
Aceasta patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland B115B nu soseste singura. Vei gasi in pachet alaturi si un certificat de garantie. Acesta are rolul de a acoperi riscul defectiunilor din fabrica. Este valabil 6 luni. Si functioneaza, chiar functioneaza!

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi glisorul de la noi, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri sau completeaza cererea de pe site, pentru eficienta. Ne vom grabi sa iti expediem produsul, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam la sediul nostru, de unde le poti ridica personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Orice varianta ai alege, este ok pentru noi.

Montaj
Montajul unei patine inferioare este foarte important pentru de acesta depinde o exploatare eficienta si pe termen lung. Nu da un skip superior aceastei etape, caci gresesti. Iar daca nu ai un mecanic, cere cu incredere contacte de la consultantii nostri, iar ei iti vor spune unde il gasesti. Urmeaza-le sfatul si apeleaza la serviciile unor profesionisti cu experienta. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:
Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura